ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανανέωσαν Πουρτουλίδης και Τσιλιανίδης

Ανανέωσαν Πουρτουλίδης και Τσιλιανίδης
INTIME SPORTS

Οι Νίκος Πουρτουλίδης και Κοσμάς Τσιλιανίδης υπέγραψαν το μεσημέρι της Πέμπτης τα νέα τους συμβόλαια με την ΠΑΕ Ηρακλής, μετά την συμφωνία της περασμένης εβδομάδας.

Μετά την συμφωνία της περασμένης εβδομάδας οι Νίκος Πουρτουλίδης και Κοσμάς Τσιλιανίδης υπέγραψαν το μεσημέρι τα νέα τους συμβόλαια, με την ΠΑΕ Ηρακλής.

Πλέον ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Δευτέρα όταν και έχει δοθεί το ραντεβού για την ανεπίσημη πρώτη της νέας αγωνιστικής περιόδου.Πουρτουλίδης και Τσιλιανίδης αποτέλεσαν δύο από τα βασικά "εργαλεία" της φετινής ομάδας του Ηρακλή που κέρδισε όχι μόνο την άνοδο της από τηνFootballLeagueγια τηνSuperLeague. Κι όχι μόνο αυτό αλλά και την καθολική αναγνώριση από αντιπάλους και κόσμο.

Ανανέωσαν Πουρτουλίδης και Τσιλιανίδης

Αμφότεροι μάλιστα φόρεσαν το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Ηρακλή, με βασικό τον Πουρτουλίδη, και αμέσως μετά τις υπογραφές, και με το χαμόγελο στα χείλη, τόνισαν πως είναι αποφασισμένοι για σκληρή δουλειά και νέες επιτυχίες με την ομάδα.Και οι δύο ζήτησαν από τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει δυναμικά τον Ηρακλή στην νέα αγωνιστική περίοδο και στις υποχρεώσεις της ομάδας τόσο στο νέο πρωτάθλημα τηςSuperLeagueόσο και στο Κύπελλο Ελλάδος.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ