ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανανέωσαν Περόνε - Μοντέιρο, δύσκολα για Πίτου

Ανανέωσαν Περόνε - Μοντέιρο, δύσκολα για Πίτου
Μοντέιρο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι δύο ανανεώσεις συμβολαίων που είχε το δικαίωμα να ολοκληρώσει ο Ηρακλής "έκλεισαν" με τους Εμάνουελ Περόνε και Χόρχε Μοντέιρο. Πολύ δύσκολα θα πάει τώρα στον Γηραιό ο Πίτου Γκαρσία. Γενικός αρχηγός ο Σέμος.

Εμάνουελ Περόνε και Χόρχε Μοντέιρο θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν στον Ηρακλή. Ο Αργεντίνος επιθετικός και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον Γηραιό και ως εκ τούτου ό,τι ανανέωση είχε το δικαίωμα να κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έγινε.

Ο 33χρονος Περόνε έπαιξε την περασμένη σεζόν σε 19 ματς των κυανόλευκων και σημείωσε 5 γκολ, ενώ ο 27χρονος Μοντέιρο αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια, στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ανανέωσαν Περόνε - Μοντέιρο, δύσκολα για Πίτου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

(Ο Περόνε)

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας για έναν ακόμα χρόνο, με τους ποδοσφαιριστές μας Εμάνουελ Περόνε και Ζορζ Μοντέιρο, οι οποίοι πιστεύουμε ότι θα αποτελέσουν βασικά γρανάζια στη μηχανή της ομάδας μας τη φετινή σεζόν και θα την οδηγήσουν σε επιτυχίες.

Η ποδοσφαιρική αξία και οι ικανότητες του «Μανώλη» είναι αδιαμφισβήτητες, και το έχει αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο στα 2 χρόνια που βρίσκεται στον Ηρακλή. Πιστεύουμε ότι και φέτος θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και με την εμπειρία του θα βοηθήσει όλη την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Όσον αφορά τον Μοντέιρο, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο, πιστεύουμε ότι τη φετινή σεζόν θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να αποδείξει την πραγματική του αξία και να δικαιώσει την επιλογή μας στο πρόσωπό του».

Ανανέωσαν Περόνε - Μοντέιρο, δύσκολα για Πίτου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

(Ο Μοντέιρο)

Αμέσως μετά την υπογραφή της ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Εμάνουελ Περόνε τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το θέμα μου λύθηκε θετικά και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Ηρακλή. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και η χρονιά που έρχεται να είναι γεμάτη με επιτυχίες».

Από την πλευρά του, ο Ζορζ Μοντέιρο δήλωσε τα εξής: «Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στο σπίτι μου, τον Ηρακλή. Χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτού του μεγάλου και ιστορικού σωματείου και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου με πολύ καλές εμφανίσεις».

Δύσκολο του Πίτου Γκαρσία

Από εκεί και πέρα, η απόκτηση του Πίτου Γκαρσία από τον Ηρακλή είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί αυτή τη στιγμή. Τα χρήματα που παίρνει ο 32χρονος Αργεντίνος στην Seongnam είναι πολλαπλάσια από αυτά που θα έπαιρνε στους Θεσσαλονικείς, ενώ έχει συμβόλαιο στην ομάδα της Νότιας Κορέας έως τον Δεκέμβριο. Ο Πίτου, που φυσικά αγαπάει τον Ηρακλή (είναι η πρώτη του ομάδα στην Ελλάδα), έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια στη Seongnam και έχει σημειώσει 2 γκολ.

Γενικός αρχηγός ο Σέμος

Σε γνώριμο περιβάλλον επιστρέφει ο Λάζαρος Σέμος, καθώς επιστρέφει στον Ηρακλή, από άλλο πόστο. Ο 41χρονος Γιαννιώτης, που τίμησε την “κυανόλευκη” φανέλα αγωνιζόμενος στη θέση του κεντρικού αμυντικού, συμφώνησε να αναλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας.

Ανανέωσαν Περόνε - Μοντέιρο, δύσκολα για Πίτου

"Καλωσορίζουμε και πάλι στη μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή, τον Λάζαρο Σέμο, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του γενικού αρχηγού και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη, κουράγιο και πολλές επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα" αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ