ΗΡΑΚΛΗΣ

Αναμονή... ωρών στον Ηρακλή

ΔΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΔΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ Ηρακλής και θα αποφασίσει μέχρι την Πέμπτη εάν ο σύλλογος μπορεί να αγωνιστεί στη Super League τη νέα σεζόν.

Αντίστροφα μετρούν στον Ηρακλή για την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης, σχετικά με τον φάκελο του συλλόγου και τις πιθανότητες παραμονής στη Super League τη νέα σεζόν.

Ο "γηραιός" είχε λάβει παράταση μιας ημέρας κατόπιν αιτήματος του μεγαλομετόχου, Σπύρου Παπαθανασάκη, κι εν τέλει η εξέταση του φακέλου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Η απόφαση -σε πρώτο βαθμό- θα εκδοθεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, κάτι που σημαίνει ότι οι άνθρωποι του συλλόγου θα βρίσκονται σε αναμμένα "κάρβουνα" αυτές τις δύο ημέρες, αφού επίκειται συζήτηση και για το ιδιοκτησιακό του συλλόγου.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον φάκελο να απορρίπτεται και η ΠΑΕ επιθυμεί να ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, έχει προθεσμία πέντε ημερολογιακών ημερών για να το πράξει από την επομένη της κοινοποίησης της απόφασης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ