ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανακοίνωση από ΠΑΕ και ποδοσφαιριστές για την καταγγελία περί στημένων

Ανακοίνωση από ΠΑΕ και ποδοσφαιριστές για την καταγγελία περί στημένων

Η ΠΑΕ Ηρακλής αλλά και οι τρεις παίκτες της ομάδας που το όνομά τους ενεπλάκη σε καταγγελία για στημένα παιχνίδια εξέδωσαν ανακοίνωση. Διαβάστε αναλυτικά.

Μετά τις καταγγελίες του γενικού αρχηγού της Νίκης Βόλη, Γιώργου Παπαδόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Δίκη" στον ΣΚΑΪ πως τέσσερις παίκτες της ομάδας του "έστησαν" το ματς με τον Ηρακλή τον Ιούνιο του 2013, ήρθε η αντίδραση από την πλευρά των Θεσσαλονικέων.

Η διοίκηση του "Γηραιού" εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τον να δημοσιοποίησει άμεσα όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τις καταγγελίες ενώ από την πλευρά τους ανακοίνωση έβγαλαν και οι 3 ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που συμμετείχαν πέρυσι στο εν λόγω παιχνίδι φορώντας τη φανέλα της Νίκης Βόλου και οι οποίοι κατηγορήθηκαν για στήσιμο αγώνα ώστε να κερδίσουν χρήματα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

"Σχετικά με τις χθεσινοβραδινές καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΙ» προκαλούμε τον κύριο Θωμαΐδη και τον καταγγέλλοντα να δημοσιοποιήσουν σήμερα όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τις καταγγελίες καθώς επίσης και να δημοσιοποιήσουν σήμερα τα ονόματα των παικτών της ομάδας μας που συμμετείχαν πέρυσι στην καταγγελλόμενη ενέργεια άλλως θα είναι και αυτοί κοινοί συκοφάντες.

Επίσης δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα μας, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις μόνο και μόνο με τα λεγόμενα κάποιου νυν ή πρώην παράγοντα της Νίκης Βόλου.

Τέλος να υπενθυμίσουμε σε όλους τους «φίλους» μας ότι η ομάδα μας θα επιτύχει τον πρωταρχικό στόχο της, δηλαδή την άνοδο της στην SuperLeague, και να σημειώσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ Ηρακλής θα βοηθήσει με κάθε τρόπο την δικαστική διαδικασία ώστε να λάμψει η αλήθεια και να μην μείνει η παραμικρή σκιά στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Ηρακλής επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα και ένδικο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων της".

Η ανακοίνωση των Κυριάκου, Κοντοδήμου και Πουρτουλίδη:

"Με πολύ μεγάλη έκπληξη και ταυτόχρονα με πάρα πολύ μεγάλη αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε τις καταγγελίες που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή αθλητικού περιεχομένου, από πρώην διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου σχετικά με τον περσινό αγώνα Ηρακλής-Νίκη Βόλου.

Με την παρούσα δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι οι καταγγελίες είναι ψευδείς και συκοφαντικές και προκαλούμε τον καταγγέλλοντα, τον υπεύθυνο της τηλεοπτικής εκπομπής και κάθε άλλο εμπλεκόμενο αφενός να δημοσιοποιήσουν όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την καταγγελία και αφετέρου να καταθέσουν τον σχετικό φάκελο στον αρμόδιο Εισαγγελέα προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Επίσης δηλώνουμε ότι για την αλήθεια των πραγμάτων, το καλό της ομάδας μας και την προάσπιση της προσωπικότητας μας θα στραφούμε αμέσως δικαστικά κατά των υπαιτίων, ζητώντας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να κινήσει ταχύτατα την σχετική διαδικασία.

Τέλος δηλώνουμε ότι όλα αυτά λαμβάνουν χώρα την συγκεκριμένη στιγμή για τον λόγο ότι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου οφείλει στον δεύτερο και τρίτο από εμάς συγκεκριμένα χρηματικά ποσά, τα οποία αρνείται να μας καταβάλλει.

Οι δηλούντες

1. Κυριάκος Αναστάσιος

2. Κοντοδήμος Δημήτριος

3. Πουρτουλίδης Νικόλαος

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ