ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανακοίνωσε Μπουλούτ ο Ηρακλής

Ανακοίνωσε Μπουλούτ ο Ηρακλής
Μπουλούτ

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Κερέμ Μπουλούτ με την ΠΑΕ Ηρακλής. ''Το ποδόσφαιρο έσωσε τη ζωή μου'' δήλωσε ο 23χρονος Τουρκοαυστραλός. Τι ανέφερε ο προπονητής και ο ιδιοκτήτης του Γηραιού.

Η επόμενη μεταγραφή του Ηρακλή είναι ο Κερέμ Μπουλούτ. Ο 23χρονος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον Γηραιό. Έγινε έτσι η τρίτη προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν, μετά τους Λαζάρ και Χαντί.

Η ανακοίνωση: ' 'Ο Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού KeremBulut στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. Κορυφαίος σκόρερ για τα Western Sydney Wanderers, oKerem σκόραρε πέντε γκολ σε εννέα εμφανίσεις από τον Ιανουάριο του 2015. Ως μέλος της U-20 εθνικής ομάδα της Αυστραλίας, oKerem κέρδισε το Χρυσό Παπούτσι στο 2010 AFC Πρωτάθλημα, ενώ σκοράροντας επτά γκολ σε έξι παιχνίδια οδήγησε την Αυστραλία στο 2011 FIFAU-20 Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κολομβία. OBulut στην συγκεκριμένη διοργάνωση βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ του τουρνουά με το τέρμα του εναντίον της Ισπανίας''.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε : ''Καλωσορίζω τον KeremBulut στην μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τα πάντα, ώστε να μας βοηθήσει, για να φτάσουμε την ομάδα στο επίπεδο που όλοι θέλουμε την επόμενη σεζόν''.

Ο Μπουλούτ υποστήριξε: '' Θαυμάζω την ομάδα του Ηρακλή – την ιστορία της και αυτό που αντιπροσωπεύει σήμερα. Το ποδόσφαιρο έσωσε τη ζωή μου και είμαι τόσο ευγνώμων και χαρούμενος που είμαι σε θέση να κάνω αυτό που αγαπώ, ως μέλος μιας τέτοιας μεγάλης ομάδας. Δεσμεύομαι πλήρως να εργάζομαι σκληρά μαζί με τους άλλους παίκτες για να συνεχίσει ο Ηρακλής να προχωράει μπροστά''.

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σπύρος Παπαθανασάκης ανέφερε: '' Έχουμε πολύ μεγάλη ενέργεια στην ομάδα. Ο Kerem θα προσθέσει ακόμα περισσότερη και ξέρω ότι θα ενσωματωθεί ομαλά με την ομάδα. Ξέρω ότι θα επικεντρωθεί στον στόχο, θα είναι αφοσιωμένος και θα δούμε ένα παίκτη που θα δουλεύει σκληρά και θα είναι έτοιμος να δώσει την καρδιά του στον Ηρακλή''.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ