ΗΡΑΚΛΗΣ

Αμφίβολοι δύο για Βόλο

Αμφίβολοι δύο για Βόλο
Στάμου INTIME SPORTS

Δημήτρης Στάμου και Γιώργος Σαραμαντάς αποτελούν τα δύο ερωτηματικά του Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι της Δευτέρας (4/5) στο ΕΑΚ του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Τα δύο ερωτηματικά του Νίκου Παπαδόπουλου για το παιχνίδι της Δευτέρας (4/5) στο ΕΑΚ του Βόλου με τον Ολυμπιακό αποτελούν οι Δημήτρης Στάμου και Γιώργος Σαραμαντάς.

Η συμμετοχή και των δύο την στιγμή αυτή είναι αμφίβολη και ειδικά του πρώτου με τα πάντα να ξεκαθαρίζουν στο επόμενο διήμερο.

Ο Στάμου αισθάνθηκε ενοχλήσεις εκ νέου στους προσαγωγούς του μετά από την επιστροφή του στην δράση στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Για αυτό και είχε απουσιάσει στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου της Τετάρτης με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Κι όσο για τον Σαραμαντά έχει ενοχλήσεις στην μέση του που πάντως δεν φαίνονται ικανοί να του στερήσουν την παρουσία του στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ στον Βόλο. Σίγουρος απών θα είναι ο Ντιέγκο Ρομάνο που αποβλήθηκε στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με την Skoda Ξάνθη.

Το σίγουρο είναι ότι στον Ηρακλή θέλοντας και μη έχουνε αφήσει πίσω τους τον αποκλεισμό και την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου με το μυαλό στραμμένο στην άνοδο στην Super League. Στην επίτευξη του βασικού στόχου της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ