ΗΡΑΚΛΗΣ

Αμανατίδης: "Φάγαμε δυο γκολ από λάθος στην άμυνα"

Αμανατίδης: "Φάγαμε δυο γκολ από λάθος στην άμυνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Αμανατίδης, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του όχι όμως φυσικά και από το τελικό αποτέλεσμα στο ματς της Λεωφόρου.

Η εικόνα που έδειξε η ομάδα του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό του Ηρακλή, Γιάννη Αμανατίδη, ο οποίος τόνισε πως ο "γηραιός" είχε καλή παρουσία και περιόρισε αμυντικά τον Παναθηναϊκό.

Τα χάλασε όμως στην τελική προσπάθεια ενώ θα μπορούσε να μπει και πάλι στο ματς αν ο Κυνηγόπουλος είχε σκοράρει στην κλασική ευκαιρία που έχασε. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Ήταν ένα παρόμοιο παιχνίδι με της Πέμπτης αν και περιορίσαμε τον αντίπαλο με την αλλαγή συστήματος που είχε. Δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα αν και έκαναν 2-3 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και σίγουρα πιο λίγες από το παιχνίδι της Πέμπτης. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε κατά τη γνώμη μου καλύτερα, έφτασε η φάση που ο κόσμος ήταν ανήσυχος και θέλαμε να εκμεταλλευτούμε και τις αντεπιθέσεις που κάναμε αλλά τα χαλούσαμε στην τελική πάσα.

Κομβικό σημείο στο 58' και 62' όπου φάγαμε τα δυο γκολ, από χαμένη μπάλα δική μας που δεν τελειώσαμε τις φάσεις στην άμυνα. Δυστυχώς δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και τέσσερα λεπτά αργότερα το δεύτερο. Μετά ήταν δύσκολο να γυρίσουμε στο ματς αλλά είχαμε μια κλασική ευκαιρία που θα μπορούσαμε να μειώσουμε το σκορ. Δημιουργήσαμε και κάποιες άλλες αντεπιθέσεις χωρίς να σκοράρουμε. Μετά είναι και η διαφορά της ποιότητας των ομάδων που δεν μας επέτρεψε να γυρίσουμε στο ματς.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν τόσο πιεστικός όσο την Πέμπτη αλλά κάναμε εκείνα τα λάθη που μας στοίχησαν. Οι παίκτες έδειξαν διάθεση, είχαν τρεξίματα, το να βγούμε στην δημιουργία είναι κάτι δύσκολο για εμάς και δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο γκολ".

Για το ότι δεν έπαιξαν οι Ζιαμπάρης και Λουκίνας;
"Ο Ζιαμπάρης είχε μια ενόχληση στο γόνατο αλλά δεν ήταν αυτή η αιτία αλλά ότι οι άλλοι ήταν εκεί και στο προηγούμενο παιχνίδι και επέλεξα υπέρ του Βοσνακίδη και όχι κατά του Ζιαμπάρη. Για τον Λουκίνα θέλαμε να επιτεθούμε διαφορετικά. Για αυτό έβαλα και τον Λάμπρου, έναν πιο καλό παίκτη ποιοτικά όχι τόσο στο ψηλό παιχνίδι όπου άλλωστε ο Παναθηναϊκός έχει δυο καλά στόπερ. Θέλαμε να φύγει ο Λάμπρου στο κενό χώρο και να απειλήσουμε εκεί πέρα".

*Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή κόπηκαν 5.946 εισπράξεις και εισπράχθηκαν 54.719 ευρώ

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ