ΗΡΑΚΛΗΣ

Αμανατίδης: "Είμαστε ευχαριστημένοι και τυχεροί"

Αμανατίδης: "Είμαστε ευχαριστημένοι και τυχεροί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αμανατίδης τόνισε ότι ο Ηρακλής έκανε το παιχνίδι που μπορούσε και αναγνώρισε ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να σκοράρει.

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και κάπως έτσι σκέφτηκε ο Γιάννης Αμανατίδης, τονίζοντας πως ο Ηρακλής μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο.

Αναγνώρισε ωστόσο, πως η ομάδα του στάθηκε τυχερή. Αναλυτικά οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου:

Για την ισοπαλία:
«Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και σίγουρα τυχεροί, λόγω των ευκαιριών του Παναθηναϊκού. Είχα πολλές απουσίες με τους τραυματίες και δίνω συγχαρητήρια σε όσους έπαιξαν, για τα έδωσαν όλα. Ίσως μπορούσαμε να είχαμε καλύτερα αποτέλεσμα, ξέρω ότι δεν θα ήταν δίκαιο, αλλά θα μπορούσε εάν τελειώναμε τις αντεπιθέσεις μας. Ο Παναθηναϊκός είχε πιο πολλές ευκαιρίες και δε τις εκμεταλλεύτηκε και συχνά το ποδόσφαιρο τιμωρεί. Οπότε, ίσως κάτι μπορούσε να γίνει. Πέρα από αυτό, είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία».

Για το πώς περιμένει το ματς της Κυριακής:
«Περιμένω παρόμοια εικόνα. Θα υπάρξουν αλλαγές στις ενδεκάδες αλλά θα έχουμε ίδια εικόνα. Εμείς θα έχουμε τον ίδιο στόχο και θα κάνουμε το ίδιο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ανοιχτούμε. Θα περιμένουμε αλλαγές, εμείς και ο Παναθηναϊκός, γιατί θα επιστρέψουν παίκτες».

Για το αν θα γυρίσει ο Λεοζίνιο:
«Ο Λεοζίνιο έχει πρόβλημα στη γάμπα. Είναι μαζί μας και θα το δούμε στις επόμενες ημέρες».

Λίγο νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου, είχε πει: " Ήταν παθιασμένα τα παιδιά, αν και κατά διαστήματα κάναμε κάποια λάθη. Μας δημιούργησαν ευκαιρίες με τις κάθετες πάσες από τον άξονα. Ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρίες, αλλά κι εμείς από τη μεριά μας είχαμε τις αντεπιθέσεις μας, ειδικά στο β' ημίχρονο, οπότε με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να κάνουμε γκολ. Και με την ισοπαλία είμαστε παραπάνω από ικανοποιημένοι.

Ο στόχος είναι και θα παραμείνει η παραμονή στη Super League. Με την ισοπαλία σηκώσαμε κεφάλι. Τα παιδιά πάλεψαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τέτοιες εμφανίσεις θέλουμε να βλέπουμε και στο πρωτάθλημα για να βγούμε από τις δύσκολες καταστάσεις που βρισκόμαστε.

Είμαι για προσωρινός. Αυτό είπαμε από την αρχή και θα δούμε".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ