ΗΡΑΚΛΗΣ

Αισιόδοξος ο Περόνε

Αισιόδοξος ο Περόνε

Για το αυριανό παιχνίδι του Ηρακλή κόντρα τον Λεβαδειακό στις 16:30 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την πρεμιέρα των ομίλων της Β΄ φάσης του Κυπέλλου ο Εμμάνουελ Περόνε εξέφρασε την αισιοδοξία του.

Ο Εμμάνουελ Περόνε εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αυριανό παιχνίδι του Ηρακλή κόντρα τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στις 16:30 για την πρεμιέρα των ομίλων της Β΄ φάσης του Κυπέλλου.

Ο Αργεντινός επιθετικός στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ στάθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού αφού η ομάδα της Βοιωτίας αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League και στον βασικό στόχο του Ηρακλή στην φετινή χρονιά.

"Αύριο θα αντιμετωπίσουμε τον Λεβαδειακό ομάδα Super League και το γεγονός αυτό φανερώνει τις δυσκολίες που παρουσιάζει ο αγώνας. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε σε καλή κατάσταση, η ομάδα μέρα με την ημέρα γίνεται καλύτερη και είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα, θα ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας και φυσικά είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο θεσμός του κυπέλλου παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές φορές κρύβει εκπλήξεις. Μας ενδιαφέρει η διοργάνωση αλλά ο στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα για το οποίο θέλουμε όλοι να αρχίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα", ήταν η δήλωση του Περόνε.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ