ΗΡΑΚΛΗΣ

Αγωνία στον Ηρακλή για τη ρύθμιση των οφειλών

Αγωνία στον Ηρακλή για τη ρύθμιση των οφειλών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνεχίζεται η αγωνία φιλάθλων/παικτών και προπονητή στον Ηρακλή, αφού οι εξελίξεις όσον αφορά τα χρέη έχουν μείνει στάσιμες. Δεν επιβεβαιώνει τις επαφές ο Αρβανιτίδης.

Σε περίπτωση που το πρωτάθλημα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται και ο Ηρακλής δεν ρυθμίσει τις οφειλές σε εφορία και ΙΚΑ, τότε τα δελτία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων αλλά και των νεαρών που προωθήθηκαν δεν θα εκδοθούν.

Αυτό σημαίνει πως ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεση του 16 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες!

Η κατάσταση λοιπόν είναι οριακή και όλοι περιμένουν να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις του Νίκου Καγιούλη, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο εξωτερικό. Ενδεχόμενη αναβολή της πρεμιέρας θα δώσει χρόνο στους ανθρώπους της ομάδας να τρέξουν διάφορα ζητήματα, όπως αυτό του plan b.

Σε αυτό είναι πιθανό να εμπλέκεται και η πλευρά του Αρβανιτίδη, η οποία ωστόσο δεν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για τον Ηρακλή.

Το θέμα φαίνεται να κολλάει στα πραγματικά χρέη της ΠΑΕ που αν ξεπερνούν τα 2.500.000€ στο σύνολο τους, τότε δύσκολα θα τα πάρει κάποιος επενδυτής στην πλάτη του. Οι μέρες πάντως περνούν και η υπομονή αρκετών μέσα στην ομάδα εξαντλείται.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ