ΗΡΑΚΛΗΣ

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 22 οπαδοί

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 22 οπαδοί
INTIME SPORTS

Πριν από μερικά λεπτά έγινε γνωστό ότι αφέθηκαν ελεύθεροι οι 22 οπαδοί του Ηρακλή σε μία εξέλιξη που δικαίωσε τον αγώνα του κόσμου της ομάδας αλλά και όλης της οικογένειας αυτής.

Ανακριτής και εισαγγελέας απέδωσαν δικαιοσύνη περίπου στις 20:00 όταν και αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερους τους 22 οπαδούς του Ηρακλή.

Πλέον σε περίπου 18 μήνες θα πραγματοποιηθεί η δίκη τους και όπως ήταν επόμενο η συγκεκριμένη εξέλιξη σκόρπισε χαρά στις τάξεις όλων στην οικογένεια του Ηρακλή και πολύ περισσότερο μεταξύ των φιλάθλων τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα έχει στηθεί ένα πραγματικό πάρτι έξω από τα Δικαστήρια με τους οπαδούς του Ηρακλή να ζητούν από την ομάδα την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μάλιστα η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής τοποθετήθηκε σχετικά με ανακοίνωσή της εκφράζοντας την ικανοποίησή της.

" Κανείς δεν μπορεί να κρύψει το δίκιο και κανείς δεν μπορεί να το αφαιρέσει από εκείνους, που το έχουν ξεκάθαρα μαζί τους. Οι 22 φίλοι της ομάδας μας είχαν το δίκιο μαζί τους και υπέστησαν μια, πέρα ως πέρα, άδικη κράτηση, γεγονός, που αποδείχθηκε και από τη σημερινή απόφαση των Δικαστικών Αρχών. Οι μεθοδεύσεις και η προκατάληψη αποκαλύφθηκαν. Όλος ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ, όλος ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ήταν, είναι και θα είναι μέχρι τέλους δίπλα στα αδέλφια μας, που διώκονται αδίκως, κάθε φορά, που κάτι τέτοιο θα συμβαίνει, μέχρις ότου οι ιθύνοντες αποφασίσουν να λειτουργούν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους, της λογικής και του δικαίου.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους Ηρακλειδείς, που από την πρώτη στιγμή έδωσαν σκληρό και αποφασιστικό αγώνα και σε αυτή την κρίσιμη μάχη.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ