ΙΩΝΙΚΟΣ

Καταγγελίες και από τον Ιωνικό για το ματς με τον ΟΦΗ

Καταγγελίες και από τον Ιωνικό για το ματς με τον ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για επεισόδια των οπαδών του ΟΦΗ πριν την έναρξη του ματς με τον Ιωνικό, που εξόργισαν τους φίλους των γηπεδούχων, κάνει λόγο η ανακοίνωση της ομάδας της Νίκαιας.

Η διοίκηση του Ιωνικού δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του ΟΦΗ για τους καφέδες και τα μπουκάλια νερό που πετάχθηκαν στο Νίκο Νιόπλια στη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής.

Από την πλευρά της ομάδας της Νίκαιας γίνεται λόγος για χούλιγκαν των φιλοξενούμενων που έφτασαν στο γήπεδο δυο ώρες πριν την έναρξη του ματς και έκαναν επεισόδια έξω από το γήπεδο που οδήγησαν μάλιστα και στον τραυματισμό ενός 17χρονου.

Η διοίκηση της ομάδας του Ιωνικού παραθέτει τα γεγονότα από την δική της πλευρά ενώ επιτίθεται και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Είναι γνωστό σε αυτό τον τόπο, πως το φιλοθεάμον κοινό "διψάει" να διαβάζει για επεισόδια και αίσχη στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, και τα ΜΜΕ πατώντας σε αυτή την άκρως εμπορική επιθυμία τους αναπαράγουν γεγονότα -πολλές φορές- μονόπλευρα και αδιασταύρωτα.

Χθες το απόγευμα, με την λήξη του αγώνα Ιωνικός - ΟΦΗ, ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών, μια φωτογραφία που απεικονίζει τον κ. Νιόπλια με ένα λερωμένο πουκάμισο κάνοντας λόγο για "εικόνες ντροπής στην Νίκαια" και για "χυδαίες βρισιές" στο πρόσωπό του. Καλούμαστε λοιπόν να απολογηθούμε δημόσια για χάριν εντυπωσιασμού, για ένα μεμονωμένο γεγονός, την στιγμή που το κάναμε σε προσωπικό επίπεδο.

Έχουν όμως εξαιρετικό ενδιαφέρον τα γεγονότα που ΔΕΝ διαβάσαμε από κανέναν δημοσιογράφο, και που οδήγησαν τον απλό κόσμο της Νίκαιας σε αυτές τις έντονες αντιδράσεις.

Δεν διαβάσαμε πουθενά για το πούλμαν με τους 40 χούλιγκανς που κατέφτασε στην Νεάπολη 2 ώρες (!) πριν το παιχνίδι, την στιγμή που δεν υπήρχαν οπαδοί του Ιωνικού στο γήπεδο.

Δεν διαβάσαμε πουθενά για την χυδαία επίθεση και τις "εικόνες ντροπής στην Νίκαια" από αυτή την ομάδα οπαδών του ΟΦΗ που επιτέθηκε σε απλούς περαστικούς με κροτίδες, βόμβες μολότοφ, σπρέυ πιπεριού και πέτρες καταστρέφοντας παρκαρισμένα αυτοκίνητα και τις προσόψεις κάποιων κατοικιών. Δεν διαβάσαμε πουθενά πως όταν αυτοί οι ανεγκέφαλοι εισέβαλαν στην άδεια κερκίδα, επιτέθηκαν στους παίκτες του Ιωνικού που εκείνη την στιγμή έφταναν στο γήπεδο.

Ούτε και για ένα 17χρονο παιδί που του άνοιξαν το κεφάλι επειδή έτυχε να είναι στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή.

Ο Ιωνικός δεν επικροτεί σε καμία περίπτωση την βία, και το έχει αποδείξει πολλάκις. Παρόλα αυτά που είχαν γίνει, προστατέψαμε την Διοίκηση του ΟΦΗ από την οργή του απλού κόσμου της Νίκαιας, που είδε τις περιουσίες του διαλυμένες, με τον κ. Φασουλά να αναγνωρίζει όλα τα γεγονότα που προαναφέραμε και να ζητά δεκάδες φορές "συγγνώμη".

Ωστόσο, περιμέναμε και στην επίσημη ανακοίνωση των Κρητικών το απολογητικό αυτό ύφος που αντικρίζαμε καθ' όλη την διάρκεια της χθεσινής συνάντησης, αλλά μάλλον αυτό εξαφανίστηκε μόλις αποχώρησαν από το γήπεδο της Νεάπολης.

ΥΓ. Για ακόμα μια φορά οι δημοσιογράφοι που ήταν απόντες (!) ξέρουν καλύτερα απ' όλους τους υπόλοιπους τα γεγονότα".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ