Βούζας: Η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα - Νέα, Ομάδες, Πρόγραμμα, Αποτελέσματα, Βαθμολογίες, Στατιστικά - SPORT 24
loading...
 

Βούζας: "Η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα"

Ψυχοφθόρα χαρακτήρισε την διαδικασία των πλέι άουτ ο τεχνικός του Ιωνικού, Βασίλης Βούζας, προσθέτοντας πως η ομάδα του είναι σε πολύ δύσκολη θέση

Βούζας: "Η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα"

 
Ο τεχνικός της ομάδας της Νεάπολης, Βασίλης Βούζας, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Δράμας και αναφέρθηκε τόσο στα παιχνίδια με τη Ρόδο και την Δόξα, όσο και στην διαδικασία των πλέι άουτ την οποία χαρακτήρισε ψυχοφθόρα.



Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βασίλη Βούζα στο "Ράδιο ΗΧΩ":



Για την κατάσταση του Ιωνικού και τον αγώνα με τη Δόξα: "Ο Ιωνικός είναι σε πολύ δύσκολη θέση, συγκριτικά με τη Δόξα Δράμας. Το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να μας δώσει οξυγόνο, είναι η νίκη. Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα την Τετάρτη κόντρα στη Ρόδο, ευελπιστούμε πως θα αλλάξουν τα πράγματα στη συνέχεια.



Η Δόξα ήταν δυνατή στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, διαθέτει μονάδες με ειδικό βάρος. Θα προσπαθήσουμε να απομονώσουμε τα ατού της και να πετύχουμε ένα γκολ, που μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό".



Για τις αδυναμίες της ομάδας του: "Το καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, είναι αυτό που δίνει νίκες τη συγκεκριμένη εποχή. Στον Ιωνικό υπάρχει έλλειψη ποδοσφαιριστών με ειδικό βάρος, είναι χαρακτηριστικό πως κόντρα στη Ρόδο δεν είχαμε τον γκολτζή μας.



Είχαμε τον έλεγχο και την κυριαρχία, αλλά δεν κάναμε περισσότερα γκολ από τη Ρόδο, που παρατάχθηκε με μαζική άμυνα. Η διαδικασία των πλέι άουτ είναι ψυχοφθόρα, θέλει πνευματική και ψυχική δύναμη".



Για τον άλλο αγώνα της Κυριακής, αυτόν στη Ρόδο: "Ο Θρασύβουλος μαζί με τη Δόξα, είναι ένα επίπεδο ανώτεροι από εμάς και τη Ρόδο. Εμείς έχουμε νέους παίκτες, χωρίς εμπειρίες. Πιστεύω πως ο Θρασύβουλος με μια στάνταρ απόδοση, μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα στη Ρόδο".



Για το μέλλον του στον Ιωνικό: "Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Μετά θα δούμε τις επιλογές που υπάρχουν".



Στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού γυμνάστηκαν το απόγευμα στις 17.30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Ο Ερρίκος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Λανγκλέ που έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα έκανε θεραπεία.



Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σωτήρης Παπαζούδης. Η προετοιμασία των "κυανόλευκων" θα συνεχιστεί το Σάββατο με απογευματινή προπόνηση (17.30).



Για συναρπαστικό ποδόσφαιρο βάλε Conn-x TV μόνο με €12.99/μήνα!



ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΑΓΓΛΙΑ | ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Η αγγλική φαντασίωση!

Βρετανικό κανάλι ξανάγραψε την ιστορία. Η Αγγλία έχει κερδίσει όλα τα Μουντιάλ και τα Euro μετά το 1966. Ο Μαραντόνα αποβλήθηκε και ο Κάρσον δεν έφαγε ποτέ γκολ κάτω από τα πόδια του. Δείτε το σατανικό όσο και απολαυστικό βίντεο

ΠΑΟΚ | ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Από το "ναι" στο "αντίο"

Δεν θα γίνει ραντεβού Μπόλονι-ΠΑΟΚ αφού η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έκρινε ότι δεν υπήρχε σημείο επαφής με το οικονομικό στον Μπόλόνι παρά την μείωση που δεχόταν. Φαβορί ο Δώνης.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ε, όχι και τελειωμένοι!

Ο Κώστας Καϊμακόγλου μιλάει στο Sport24.gr για τον "ήρωα", Μάικ Μπατίστ, το παρ' ολίγον τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη και την εξαιρετική ατμόσφαιρα που αντίκρισε στο ΟΑΚΑ και στο ΣΕΦ...

UFC | ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ

UFC 146: Dos Santos vs. Mir

Έφθασε επιτέλους η ώρα για μία από τις μεγαλύτερες βραδιές της χρονιάς, με το all-heavyweight UFC 146 που θα απολαύσουμε δωρεάν από το Λας Βέγκας της Νεβάδα μέσα από το live streaming του Sport24.gr. (videos)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | VIDEOS

Όλα όσα δεν είδατε...

Το Sport24.gr βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και σας παρουσιάζει videos μέσα κι έξω από το γήπεδο. Από την άφιξη του Ολυμπιακού, μέχρι τη βιαστική έξοδο του Διαμαντίδη από τα αποδυτήρια... (vids)

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αφιέρωμα στα μωρά του Θρύλου

Αφιέρωμα στα τρομερά "μωρά" του Ολυμπιακού έκανε η Ευρωλίγκα. Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει η ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τους νεαρούς που άφησαν άφωνη την Ευρώπη

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή