ΙΝΤΕΡ

Υποψήφιος για την Ίντερ πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού

Υποψήφιος για την Ίντερ πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού

Οι σύμβουλοι του ιδιοκτήτη της Ίντερ καταφθάνουν στο Μιλάνο και αποφασίζουν για τον επόμενο τεχνικό της ομάδας. Ανάμεσα στους υποψηφίους και ένας πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

Η απόλυση του Φρανκ ντε Μπουρ φέρνει την Ίντερ σε αναζήτηση νέου προπονητή για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες. Ο τεχνικός της Primavera, Στέφανο Βέκι, ανέλαβε την ομάδα για τον αγώνα Europa League κόντρα στη Σαουθάμπτον, έχοντας δίπλα του τον Λούκα Φακέτι, γιο του ιστορικού αρχηγού της ομάδας, Τζιατσίντο Φακέτι.

Το καθεστώς αυτό, όμως, είναι προσωρινό και από την Παρασκευή θα προχωρήσουν οι κινήσεις για τη μόνιμη διαδοχή του Ολλανδού προπονητή. Στο Μιλάνο αναμένονται ο Στίβεν Ζανγκ και ο Τζουν Ρεν, γιος και δεξί χέρι αντίστοιχα του ιδιοκτήτη Τζίντονγκ Ζανγκ, ώστε να εξετάσουν τα ονόματα που υπάρχουν και να πάρουν την απόφαση.

Οι προπονητές που έχουν περάσει από το ρεπορτάζ των "νερατζούρι" το τελευταίο διάστημα είναι πάρα πολλοί. Το προβάδισμα το διατηρεί ο Στέφανο Πιόλι, ωστόσο στη λίστα είναι και ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν, ο Μαρθελίνο και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ένας πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ο Βίτορ Περέιρα.

Η περίπτωση του Αντρέ Βίλας Μπόας δεν φαίνεται να προχωράει, αφού ο πρώην βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο στην Ίντερ βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην Κίνα, για να αναλάβει τη Σανγκάη ΣΙΠΓΚ.

Όσο για τον πρώην στόπερ της ομάδας, Φάμπιο Καναβάρο, σύμφωνα με την "Repubblica", δεν ενδιαφερόταν για αυτήν την περίπτωση, επιθυμώντας να συνεχίσει το έργο του στην Τιάντζιν Κουαντζάν, την οποία οδήγησε σε προβιβασμό στην κινεζική Super League.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ