ΙΝΤΕΡ

Υποψήφιος για την Ίντερ και ο Μάρκο Σίλβα

Υποψήφιος για την Ίντερ και ο Μάρκο Σίλβα
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί το νέο όνομα μεταξύ των υποψηφίων για τη διαδοχή του Φρανκ ντε Μπουρ στον πάγκο της Ίντερ, με τον Ολλανδό να βρίσκεται σε δεινή θέση. Τι γράφουν τα ΜΜΕ για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Το γαϊτανάκι των ονομάτων για τον διάδοχο του Φρανκ ντε Μπουρ, σε περίπτωση που απολυθεί από την Ίντερ, συνεχίζεται και περιλαμβάνει ολοένα και περισσότερα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποχώρησε από τους πρωταθλητές Ελλάδας τον Ιούλιο και έκτοτε δεν έχει βρει ομάδα, αλλά έχει αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή στην πορτογαλική τηλεόραση.

Μετά από την εκτός έδρας ήττα από την Αταλάντα, ο Ολλανδός προπονητής των "νερατζούρι" είναι υπ' ατμόν και τα ιταλικά ΜΜΕ αμφισβητούν το αν θα προλάβει τον αγώνα της Τετάρτης με την Τορίνο για την εμβόλιμη αγωνιστική της Serie A.

Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι των Ιταλών Αντρέα Μαντορλίνι, Φραντσέσκο Γκουιντολίν και Στέφανο Πιόλι, ωστόσο από εκεί και πέρα την Κυριακή γράφτηκαν και οι Λεονάρντο, Λοράν Μπλαν, Μαρσέλο Μπιέλσα και Φάμπιο Καπέλο.

Ο πιο "φρέσκος" της παρέας είναι ο Σίλβα, ο οποίος, όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της ιταλικής έκδοσης του " Goal.com" , "χαρακτηρίστηκε στην Πορτογαλία ως ο νέος Μουρίνιο και πρωταγωνίστησε στο θαύμα του Ολυμπιακού, με τον οποίο την περσινή χρονιά κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα χάρη σε 28 νίκες σε 30 αγώνες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ντε Μπουρ: "Δεν ξέρω εάν θα είμαι εδώ την Τετάρτη"
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ