ΙΝΤΕΡ

Υπέγραψε στην Ίντερ ο Μιράντα

Υπέγραψε στην Ίντερ ο Μιράντα

Η Ίντερ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Μιράντα από την Ατλέτικο, με τον Βραζιλιάνο να υπογραφεί αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις

Μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ίντερ, καθώς υπέγραψε ο Μιράντα και ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του από την Ατλέτικο.

Ο 30άχρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε έναντι 3.000.000 ευρώ για δανεισμό ενός έτους και σε έναν χρόνο θα αποκτηθεί με ακόμη 9.500.000€, ενώ οι Ισπανοί ίσως πάρουν άλλα 2.000.000€ ως bonus.

Ο Μιράντα είναι ο μόνος στόπερ που έπαιξε σε όλα τα ματς της Βραζιλίας στο Copa América, αρχικά με παρτενέρ τον Νταβίντ Λουίζ και εν συνεχεία με τον Τιάγκο Σίλβα.

Με την Ατλέτικο έπαιξε τελικό Champions League και κατέκτησε πρωτάθλημα Ισπανίας, δύσκολα δηλαδή θα πετύχαινε κάτι περισσότερο, έτσι μιας και είναι στα 30 ο Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε τον συμβούλεψε να πάει στην Ίντερ για μια νέα πρόκληση.

Η άμυνα της Ίντερ αλλάζει επίπεδο με τον Μιράντα, ο οποίος πιθανότατα θα έχει παρτενέρ ένα άλλο σπουδαίο απόκτημα, τον Χέισον Μουρίγιο, τον 22άχρονο στόπερ από την Γρανάδα που ήταν βασικός στο Copa América για την Κολομβία με τον Κριστιάν Σαπάτα της Μίλαν και μάλιστα πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στην διοργάνωση.

Αυτό ήταν κόντρα στην Βραζιλία του Μιράντα, την μοναδική νίκη της Κολομβίας στην διοργάνωση. Από εκεί και πέρα βέβαια υπάρχει ο αρχηγός, Αντρέα Ρανόκια (ανανέωσε), ο Μάρκο Αντρεόλι, ενώ δεν άγνωστο παραμένει αν θα διατηρηθούν στο ρόστερ οι Νέμανια Βίντιτς και Ζουάν Ζεζούς.

Υπέγραψε στην Ίντερ ο Μιράντα
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ