ΙΝΤΕΡ

Χαντάνοβιτς: "Είμαστε κοντά για ανανέωση"

Inter Milan's Samir Handanovic gestures during the Italian Serie A football match between Udinese and Inter Milan on January 6, 2013, at Friuli Stadium in Udine. AFP PHOTO / Simone Ferraro        (Photo credit should read SIMONE FERRARO/AFP/Getty Images)
Inter Milan's Samir Handanovic gestures during the Italian Serie A football match between Udinese and Inter Milan on January 6, 2013, at Friuli Stadium in Udine. AFP PHOTO / Simone Ferraro (Photo credit should read SIMONE FERRARO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η διοίκηση της Ίντερ θέλει να κρατήσει τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς στο Μιλάνο και του έκανε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του.

Η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε καλά για την Ίντερ, αλλά, τουλάχιστον, δεν είχε πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα, αφού, ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς έχει αποδεχτεί επαρκής.

Ο Σλοβένος γκολκίπερ δέχτηκε πρόταση από τη διοίκηση των "νερατζούρι" για να επεκτείνει το συμβόλαιο του και να παραμείνει για πολλά χρόνια στο Σαν Σίρο.

Ο ίδιος, δεν δυσκολεύτηκε να συναινέσει και το αποκάλυψε στο επίσημο κανάλι της Ίντερ, τονίζοντας ότι "είμαστε κοντά σε συμφωνία και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό".

Οι ανακοινώσεις αναμένονται στις επόμενες ημέρες, αφού, η διαπραγμάτευση έχει προχωρήσει και ο Χαντάνοβιτς θα συνεχίσει με τη φανέλα της Ίντερ.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ