ΙΝΤΕΡ

Τζανφράνκο Τζόλα για Ίντερ

Τζανφράνκο Τζόλα για Ίντερ
Τζόλα

Ο Τζανφράνκο Τζόλα είναι σύμφωνα με το "Sky Sports Italia" υποψήφιος για τη θέση του προπονητή στην Ίντερ, μετά το "διαζύγιο" με τον Φρανκ ντε Μπουρ. Αν αναλάβει ο Μαρθελίνο, ίσως ο Ιταλός πάει για βοηθός του.

Μία από τις επιλογές των ανθρώπων της Ίντερ για το πόστο του προπονητή είναι αυτό του Τζανφράνκο Τζόλα. Το "Sky Sports Italia" αποκάλυψε ότι το όνομα του Ιταλού εξετάζεται σοβαρά, προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Ολλανδού Φρανκ ντε Μπουρ, που αποτέλεσε προ ημερών παρελθόν.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι θα είχε συνάντηση με τη διοίκηση των "νερατζούρι", αν και φαβορί παραμένει για τη θέση του head coach ο Μαρθελίνο, πρώην τεχνικός της Βιγιαρεάλ. Πάντως υπάρχει ενδεχόμενο να αποτελέσει βοηθός του Ισπανού ο Τζόλα, πάντα με βάση τις ίδιες πληροφορίες.

Ο 50χρονος Ιταλός έχει δουλέψει ως προπονητής σε Γουέστ Χαμ, Γουότφορντ και Κάλιαρι, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Al-Arabi. Ως παίκτης ο Τζόλα αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και σε Νάπολι, Πάρμα και Κάλιαρι, ενώ ήταν 35 φορές διεθνής με την Ιταλία (πέτυχε και 10 γκολ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ