ΙΝΤΕΡ

Το... ντροπιαστικό πρωτοσέλιδο για την Ίντερ

Το... ντροπιαστικό πρωτοσέλιδο για την Ίντερ
2016 GETTY IMAGES

H Ίντερ γνώρισε ήττα-σοκ απ' τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο "Τζουζέπε Μεάτσα" για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και η "Gazzetta dello Sport" κατακεραύνωσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. (PHOTO)

Η σεζόν δεν έχει αρχίσει ιδανικά για την Ίντερ, η οποία δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι τα τελευταία χρόνια. Το... τελειωτικό χτύπημα ήταν η ταπεινωτική εντός έδρας ήττα απ' τη Χάποελ Μπερ Σεβά για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι "νερατζούρι" βρέθηκαν σε κάκιστη βραδιά, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 2-0 απ' την ισραηλινή ομάδα. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο κόσμος αποδοκίμασε τους παίκτες, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκε κι ο τεχνικός των Μιλανέζων, Φρανκ ντε Μπουρ.

Όπως είναι λογικό, τα ιταλικά ΜΜΕ άσκησαν αιχμηρή κριτική στους "νερατζούρι", ενώ ενδεικτικό του κλίματος είναι και το πρωτοσέλιδο της "Gazzetta dello Sport".

"Ίντερ, μα δεν ντρέπεσαι; Κατατροπώθηκε στο Σαν Σίρο: έχασε 2-0 από τους Ισραηλινούς", αναφέρει ο τίτλος, με την εφημερίδα να συμπληρώνει: "Ο Ντε Μπουρ στο στόχαστρο. Δεν βλέπονταν οι νερατζούρι. Ούτε μπάλα, ούτε καρδιά κόντρα στους Ισραηλινούς".

Δείτε τη PHOTO:

Το... ντροπιαστικό πρωτοσέλιδο για την Ίντερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ένα λεπτό του Γιόβετιτς κόστισε στην Ίντερ 14.300.000 ευρώ
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ