ΙΝΤΕΡ

Τεράστια τα πριμ της Ίντερ για την κατάκτηση του τίτλου

Τεράστια τα πριμ της Ίντερ για την κατάκτηση του τίτλου

Η Ίντερ ανακοίνωσε τα πριμ για την περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος και τα ποσά είναι τεράστια και πολύ μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα της Γιουβέντους.

Η νίκη της Ίντερ στο Derby d' Italia με αντίπαλο τη Γιουβέντους άνοιξε την... όρεξη στον ιδιοκτήτη των "νερατζούρι", που αποφάσισε να ανακοινώσει επιπλέον πριμ σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου.

Ο ιδιοκτήτης της "Suning", Τζίντονγκ Ζανγκ, αποφάσισε να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που βρίσκεται δύο πόντους πίσω από τη "γηραιά κυρία" μετά από πέντε αγωνιστικές.

Ο Κινέζος ιδιοκτήτης της Ίντερ θα καταβάλει στους ποδοσφαιριστές ένα ποσό που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 10.000.000 ευρώ στο σύνολο, περίπου 300.000 ευρώ για κάθε παίκτη.

Το πριμ για το σκουντέτο είναι το μεγαλύτερο που θα δοθεί στην ιστορία της Serie A, αφού ακόμα και η Γιουβέντους δαπανά μόλις 5.000.000 ευρώ για τους παίκτες της όταν κατακτά το πρωτάθλημα.

Επιπροσθέτως, θεσπίστηκε ειδικό μπόνους σε περίπτωση που ο 1ος γύρος της Serie A βρει την ομάδα στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης από τους ομίλους του Europa League και μπόνους για κάθε πρόκριση από εκεί και πέρα στη διοργάνωση.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ