ΙΝΤΕΡ

Τέλος ο Ντε Μπουρ από την Ίντερ

Τέλος ο Ντε Μπουρ από την Ίντερ
Ντε Μπουρ

Έπειτα από μόλις 85 μέρες στον πάγκο της Ίντερ, ο Φρανκ ντε Μπουρ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία. Προσωρινά στη θέση του ο Στέφανο Βέκι, προπονητής στην ομάδα Νέων.

Λύθηκε η συνεργασία της Ίντερ με τον Φρανκ ντε Μπουρ. Ο Ολλανδός ύστερα από 85 μέρες παραμονής στους "νερατζούρι" αποτελεί παρελθόν, έχοντας αφήσει την ομάδα στη 12η θέση της Serie A. Την Κυριακή (30/10) η Ίντερ ηττήθηκε 1-0 από τη Σαμπντόρια. Ήταν η τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Καμπιονάτο.

Τη θέση του Ντε Μπουρ παίρνει προσωρινά ο Στέφανο Βέκι, ο προπονητής της ομάδας Νέων. Αυτός θα κοουτσάρει την Ίντερ στην αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον την Πέμπτη, σε αγώνα για το Europa League.

"Η Ίντερ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Φρανκ και το επιτελείο του για το έργο τους στην ομάδα και τους εύχεται το καλύτερο για το μέλλον", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Ίντερ, που γνωστοποίησε ότι εντός των ημερών θα ανακοινωθεί αυτός που θα διαδεχτεί τον Ολλανδό ως μόνιμος προπονητής.

Ο Ντε Μπουρ είχε υπογράψει τον Αύγουστο τριετές συμβόλαιο, αντικαθιστώντας τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Οι "νερατζούρι" θα ψάξουν για τον 9ο προπονητή τους στη μετά - Μουρίνιο εποχή, που αποχώρησε το καλοκαίρι του 2010.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ