ΙΝΤΕΡ

Τελειώνει του Μπανέγα στην Ίντερ

Τελειώνει του Μπανέγα στην Ίντερ

Ο Αργεντινός, Έβερ Μπανέγα, τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με τους "νερατζούρι".

Στην Ίντερ θα συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι και έπειτα ο Έβερ Μπανέγα. Ο 28χρονος άσος της Σεβίλλης αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "νερατζούρι", αφού τα έχει βρει με την διοίκηση της ομάδας του Μιλάνου.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού μέσου με τη Σεβίλλη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο ίδιος μπορεί από τώρα να συζητά για το μέλλον του με όποιον σύλλογο επιθυμεί. Δεν θέλει να παραμείνει στην Ισπανία και η προοπτική της Ίντερ δεν τον άφησε ασυγκίνητο.

Ο Μπανέγα παίζει στους Ανδαλουσιάνους από το 2014 και στην Πριμέρα Ντιβισιόν μετρά 53 συμμετοχές και 8 τέρματα, ενώ θυμίζουμε πως ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς το 2007, για να ακολουθήσει η Βαλένθια, η Ατλέτικο Μαδρίτης (δανεικός) και η Νιούελς Ολντ Μπόις (δανεικός).

Ο αντιπρόεδρος της Ίντερ και άλλοτε θρύλος της ομάδας, Χαβιέ Σανέτι, έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να πειστεί ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ