ΙΝΤΕΡ

Τα τρελά μεταγραφικά όνειρα της Ίντερ

Τα τρελά μεταγραφικά όνειρα της Ίντερ

Οι βλέψεις των Κινέζων ιδιοκτητών της Ίντερ για το μέλλον της ομάδας είναι τεράστιες, κάτι που φαίνεται από τις μεταγραφικές τους προτεραιότητες. Ποια είναι τα ηχηρά ονόματα που ονειρεύονται στο Μιλάνο για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Προσφάτως, το όνομα του Κώστα Μανωλά εισήλθε στα μεταγραφικά πλάνα των Kινέζων ιδιοκτητών της Ίντερ, ωστόσο ο Έλληνας αμυντικός αποτελεί μόνο ένα από τα κάμποσα ονόματα που απασχολούν τους "νερατζούρι".

Ως φαίνεται, τα σχέδιά τους για το άμεσο -και όχι μόνο για το μακρόπνοο- μέλλον είναι μεγαλεπήβολα. Σύσσωμος ο ιταλικός Τύπος, παρουσιάζει ένα "τσουβάλι" με ηχηρά ονόματα που οι άνθρωποι της Ίντερ ονειρεύονται να φέρουν στο "Giuseppe Meazza" το επόμενο καλοκαίρι.

Τα τρελά μεταγραφικά όνειρα της Ίντερ

Καταρχάς, στοχεύει σε ορισμένες πολύ δύσκολες περιπτώσεις, εκ των οποίων αν καταφέρει να υλοποιήσει τη μία, θα μιλάμε για τεράστια επιτυχία. Όπως έχει γίνει γνωστό, πρώτος στόχος για το κέντρο της άμυνας είναι ο Μανωλάς, τον οποίο έχουν ψηλά στη λίστα τους κάμποσες ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις.

Το εναλλακτικό πλάνο ως προς τη συγκεκριμένη θέση, αφορά τον Μαρκίνιος της Παρί Σεν Ζερμέν. Ταυτόχρονα, για το αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής "βλέπει" τον Ρικάρντο Ροντρίγκες της Βόλφσμπουργκ.

Έπειτα, θέλει διακαώς τον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Άρσεναλ έχει εξελιχθεί σε παίκτη κορυφαίας κλάσης, ενώ το γεγονός ότι δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τους "Κανονιέρηδες", κάνει την ιταλική ομάδα να ελπίζει.

Τα τρελά μεταγραφικά όνειρα της Ίντερ

Για τη μεσαία γραμμή προτεραιότητα είναι ο Μάρκο Βεράτι, που έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στους Παριζιάνους και διεκδικείται επίμονα από την Μπάγερν Μονάχου.

Το τελευταίο ηχηρό όνομα είναι αυτό του Χάμες Ροντρίγκες της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος σε περίπτωση που δεν πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής -σε σχέση με το περασμένο έτος- εντός των επόμενων μηνών από τον Ζινεντίν Ζιντάν, θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τους "μερένγκες".

Επίσης, η Ίντερ σκοπεύει να κάνει μια... βόλτα στην εγχώρια αγορά της, προκειμένου να διεκδικήσει τους Μπερναρντέσκι (Φιορεντίνα), Μπεράρντι (Σασουόλο), Ντε Φράι και Μπίλια (Λάτσιο). Τέλος, μεγάλος στόχος της για τη θέση του πάγκου αποτελεί ο Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τα τρελά μεταγραφικά όνειρα της Ίντερ

Μπορεί η πτωτική πορεία που είχε η ομάδα του Μιλάνου τα τελευταία χρόνια να δημιουργεί επιφυλάξεις, αναφορικά με τις πιθανότητες που έχει να πείσει ποδοσφαιριστές τόσο υψηλού επιπέδου να ενταχθούν στην Ίντερ, ωστόσο οι διοικούντες την ομάδα φέρονται να έχουν πίστη στο σχέδιο τους. Μένει να δούμε αν θα πετύχουν το πιο δύσκολο κομμάτι. Δηλαδή, να περάσουν από τη θεωρία στην πράξη...

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ