ΙΝΤΕΡ

''Συμφωνία Ίντερ-Ντε Φράι για το καλοκαίρι''

Lazio's Stefan de Vrij, left, and Napoli's Dries Mertens vie for the ball during a Serie A soccer match between Lazio and Napoli, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Lazio's Stefan de Vrij, left, and Napoli's Dries Mertens vie for the ball during a Serie A soccer match between Lazio and Napoli, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Σε συμφωνία με την Ίντερ ήρθε ο κεντρικός αμυντικός της Λάτσιο, Στέφαν Ντε Φράι, ώστε να ενσωματωθεί από το καλοκαίρι στον σύλλογο του Μιλάνου, σύμφωνα με την ''Gazzetta dello Sport''.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο κεντρικός αμυντικός της Λάτσιο, Στέφαν Ντε Φράι θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, αναζητώντας το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αρκετοί σύλλογοι της Ευρώπης έχουν ήδη εκφράσει ή αναμένεται να το πράξουν το αμέσως επόμενο διάστημα ενδιαφέρον για την απόκτηση του, με τον Ολλανδό να διάγει εξαιρετική σεζόν με 29 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα.

Η '' Gazzetta dello Sport'' πάει ένα βήμα πιο μπροστά την υπόθεση και αναφέρει πως ο Ντε Φράι έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με την Ίντερ για το καλοκαίρι. Αναφέρουν, μάλιστα, πως το συμβόλαιο θα είναι πενταετούς διάρκειας, με τις απολαβές του ν' αγγίζουν τα 4.200.000 ευρώ.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τα σενάρια να βάζουν στο ''κόλπο'' και τις Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Ζενίτ.

Αν η υπόθεση είναι τόσο προχωρημένη θα φανεί το επόμενο διάστημα. Πάντως, η απόσυρση των ''λατσιάλι'' από την προσπάθεια για ανανέωση του συμβολαίου του 26χρονου Ολλανδού, δείχνει πως η πραγματικότητα δεν απέχει πολύ από το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας.

Photo Credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ