ΙΝΤΕΡ

Συμφώνησε με Τοχίρ ο Μοράτι

Συμφώνησε με Τοχίρ ο Μοράτι
Μοράτι

Σε συμφωνία με τον Έρικ Τοχίρ ήρθε ο Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" θα παραχωρήσει στον Ινδονήσιο το 75% των μετοχών της Ίντερ έναντι 300 εκατομμυρίων ευρώ.

Αλλαγή σελίδας για την Ίντερ σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", αφού ο Έρικ Τοχίρ αναμένεται να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος του συλλόγου.

Ο Μάσιμο Μοράτι μετά από μεγάλης διάρκειας διαπραγματεύσεις αποφάσισε να συναινέσει στην πρόταση του Ινδονήσιου επιχειρηματία και να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών έναντι 300 εκατομμυρίων ευρώ.

Την επόμενη εβδομάδα η οικογένεια Μοράτι θα συναντηθεί για να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα, αλλά αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για την αλλαγή ιδιοκτησίας, κίνηση με την οποία συμφωνούν και οι στενοί συνεργάτες του νυν ιδιοκτήτη της Ίντερ.

Σε περίπτωση που η μεταβίβαση ολοκληρωθεί ο 68χρονος Ιταλός θα παραμείνει μέτοχος της Ίντερ, κάτι που επιθυμεί και ο Τοχίρ. Ο τελευταίος θεωρεί πως η συνύπαρξή του με τον Μοράτι και τους συνεργάτες του θα τον ωφελήσει, αφού εκείνοι έχουν μεγάλη εμπειρία.

Συμφώνησε με Τοχίρ ο Μοράτι
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ