ΙΝΤΕΡ

Στο σπίτι του Ικάρντι με απειλές 40 οπαδοί της Ίντερ

Στο σπίτι του Ικάρντι με απειλές 40 οπαδοί της Ίντερ

Ο Μάουρο Ικάρντι δέχθηκε... ανεπιθύμητες επισκέψεις στην πολυκατοικία του από οπαδούς της Ίντερ που έδωσαν συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει. Εμφανίστηκε με πιστόλι ο διαχειριστής!

Περίπου σαράντα οπαδοί της Ίντερ έδωσαν συνέχεια στο επεισόδιο με τον Μάουρο Ικάρντι, αφού επισκέφθηκαν το διαμέρισμα του Αργεντινού επιθετικού και κρέμασαν ένα πανό με απειλητικό μήνυμα.

Μετά από την εντός έδρας ήττα από την Κάλιαρι με 2-1 και το άστοχο πέναλτι του αρχηγού της ομάδας, το οποίο πάντως πανηγύριζαν οι τιφόζι, η ένταση είχε χτυπήσει "κόκκινο".

Οι οργανωμένοι οπαδοί των "νερατζούρι" είναι εξαγριωμένοι με τον παίκτη της ομάδας τους για τα όσα έγραψε στην αυτοβιογραφία του με τίτλο "Πάντα Μπροστά", αναφορικά με ένα επεισόδιο που είχε μετά από αγώνα με τη Σασουόλο τον Φεβρουάριο του 2015.

Μεταξύ άλλων, ο 23χρονος διεθνής έγραψε: "Είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω, έναν προς έναν. Πόσοι είναι; 50, 100, 200; ΟΚ, κράτα το μήνυμά μου και άκου: θα φέρω εκατό εγκληματίες από την Αργεντινή που θα τους σκοτώσει εκεί που κάθονται, τότε θα δουν".

Το μήνυμα των οπαδών στο πανό που κρέμασαν ήταν η απάντησή τους: "Εδώ είμαστε. Όταν φτάσουν οι φίλοι σου οι Αργεντινοί, θα μας ειδοποιήσεις ή θα το κάνεις στα κρυφά;"

Την επίσκεψη επιβεβαίωσε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάρι και της Γιουβέντους, Μάσιμο Μπραμπάτι, ο οποίος μίλησε στο fcinternews.it ως αυτόπτης μάρτυρας, μιας και διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με τον παίκτη: "Ήμουν στο περιστατικό. Επιτέθηκαν στο αμάξι του Ικάρντι, ήταν γύρω στους σαράντα. Ξεδίπλωσαν επίσης ένα πανό έξω από την πολυκατοικία. Τότε βγήκε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας (σ.σ. στέλεχος σωμάτων ασφαλείας) με ένα πιστόλι σε κοινή θέα. Ο Ικάρντι τότε ζήτησε να φύγει το πανό".

Το επίμαχο επεισόδιο στον αγώνα με τη Σασουόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οπαδοί κατά Ικάρντι: "Δεν είσαι άντρας, είσαι σ$@%ό"
Ήττα για Ίντερ και πανικός με Ικάρντι
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ