ΙΝΤΕΡ

Στην τελική ευθεία του Μανωλά στην Ίντερ

Στην τελική ευθεία του Μανωλά στην Ίντερ

Η Ίντερ θέλει να αποκτήσει τον Κώστα Μανωλά το ερχόμενο καλοκαίρι και για αυτό το λόγο προχωρά με εντατικό ρυθμό τις επαφές με τη διοίκηση της Ρόμα.

Το όνομα του Κώστα Μανωλά φαίνεται ότι βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Ίντερ για το ερχόμενο καλοκαίρι. Για αυτό το λόγο η διοίκηση των "νερατζούρι" ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με την "Tuttosport" στο πλαίσιο της αναμέτρησης για την 26η αγωνιστική ανάμεσα στις δύο ομάδες θα υπάρξουν νέες επαφές ανάμεσα στις διοικήσεις των συλλόγων.

Η Ίντερ είναι αποφασισμένη να καταβάλει ένα σημαντικό ποσό για να κάνει δικό της τον Έλληνα αμυντικό χωρίς να θέλει ωστόσο να ξεπεράσει τα όρια λόγω του Financial Fair Play. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών το ποσό που θα ρίξει στο τραπέζι αναμένεται να φτάσει τα 40 με 45 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα η Ίντερ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την πλευρά του παίκτη. Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει το δημοσίευμα ο Μανωλάς έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Μιλάνου για ετήσιες απολαβές ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, οι Ιταλοί δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στην Ίντερ για την απόκτηση του έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων ομάδων. Ο λόγος που προβάλουν δεν είναι οικονομικός, παρά το γεγονός ότι θα διπλασιαστούν οι αποδοχές του παίκτη (σ.σ. στη Ρόμα παίρνει περίπου 1,8 εκατομμύρια), αλλά το πλάνο που του έχει παρουσιαστεί από τους ανθρώπους της Ίντερ.

Σύμφωνα με αυτό οι "νερατζούρι" θέλουν να κάνουν μεγάλα πράγματα την επόμενη περίοδο στοχεύοντας στη σημαντική ενίσχυση της ομάδας. Το εάν θα επαληθευτούν όλα αυτά θα το δούμε το αμέσως επόμενο διάστημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι "καυτό" για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ