ΙΝΤΕΡ

Σπαλέτι: "Κριστιάνο Ρονάλντο; Εμείς έχουμε Πέρισιτς"

Inter Milan's Ivan Perisic, left, and coach Luciano Spalletti leave the pitch at the end of the Serie A soccer match between Inter Milan and Sassuolo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 12, 2018. Sassuolo won 2-1. (AP Photo/Luca Bruno)
Ίντερ, Σπαλέτι, Πέρισιτς AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι υποστήριξε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αναβαθμίσει το ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά συνέκρινε τον Πορτογάλο σταρ με τον παίκτη του στην Ίντερ, Ιβάν Πέρισιτς.

Ο προπονητής της Ίντερ Λουτσιάνο Σπαλέτι έδωσε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (13/7) και όπως αναμενόταν κλήθηκε να σχολιάσει τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Ο τεχνικός των "νερατζούρι" έκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις, συγκρίνοντας τον 33χρονο επιθετικό με τον Ιβάν Πέρισιτς, τον Κροάτη εξτρέμ της ομάδας του.

Ο Τοσκανέζος κόουτς ανέφερε αρχικά: "Ο Ρονάλντο θα δώσει δύναμη σε όλο το πρωτάθλημα. Με αυτόν θα γίνει πιο δυνατό. Παλαιότερα η Serie A ήταν το πιο δυνατό πρωτάθλημα, το καλύτερο, τώρα με αυτόν θα ενεργοποιηθεί και πάλι ο... μηχανισμός".

Όταν ρωτήθηκε για τους Κροάτες παίκτες της Ίντερ, Μπρόζοβιτς και Πέρισιτς, που θα παίξουν την Κυριακή (15/7, 18.00) στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Γαλλία, ο Σπαλέτι είπε: " Ο Μπρόζοβιτς έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή εικόνας της Κροατίας στον ημιτελικό με την Αγγλία.

Ανέβασε ακόμη και τον Μόντριτς, έχει μεγάλη ποιότητα. Ο Πέρισιτς είναι ο μόνος που μπορεί να συγκριθεί με τον Ρονάλντο. Δυνατός, γρήγορος και επίμονος".

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ