ΙΝΤΕΡ

Πιόλι: "Στόχος μας το Champions League"

Πιόλι: "Στόχος μας το Champions League"
© INTER VIA GETTY IMAGES

Ο νέος προπονητής της Ίντερ, Στέφανο Πιόλι, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου. Μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει έρθει η ομάδα, ενώ εξέφρασε τους στόχους, ενόψει της συνέχειας.

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ο νέος προπονητής της Ίντερ, Στέφανο Πιόλι, έκανε λόγο στη νέα πρόκληση στην καριέρα του. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο πρώτος στόχος είναι να επανέλθει η ομάδα στο Champions League.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Χρειάζεται να αποκτήσουμε νοοτροπία στο παιχνίδι μας. Πρέπει να παίζουμε με πάθος. Έτσι θα γίνουμε μια σκληρή ομάδα. Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στους στόχους. Είμαι προπονητής της Ίντερ. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο, εκτός απ' αυτό. Δεν έχει σημασία το συμβόλαιό μου. Αυτό που μετρά είναι το καλό της ομάδας".

Μπορεί η Ίντερ να αγνοεί τη συμμετοχή στο Champions League απ' τη σεζόν 2011/12, αλλά ο Στέφανο Πιόλι εμφανίζεται αισιόδοξος ότι οι "νερατζούρι" θα καταφέρουν να επανέλθουν στο υψηλότερο επίπεδο: "Θέλουμε να επιστρέψουμε στο Champions League. Έχουμε αρκετό χρόνο, έτσι ώστε να τα καταφέρουμε. Οι ιδιοκτήτες κι ο πρόεδρος το αξίζουν. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα".

Για τη δύσκολη συνέχεια του ιταλικού συλλόγου σημείωσε: "Έρχεται ένας σημαντικός μήνας για εμάς. Έχουμε μπροστά μας οκτώ ματς και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα. Θα βεβαιωθώ ότι όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν".

Επιπλέον, ο 51χρονος τεχνικός υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να γίνουν μαχητές, όπως οι οπαδοί: "Οι παίκτες μου θα πρέπει να αγωνίζονται με το πάθος των φιλάθλων μας".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ