ΙΝΤΕΡ

Πιόλι μέχρι το 2018 στην Ίντερ

Πιόλι μέχρι το 2018 στην Ίντερ

Ο Στέφανο Πιόλι είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Ίντερ, αντικαθιστώντας τον Φρανκ ντε Μπουρ που αντικατέστησε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Η Ίντερ επισημοποίησε τον "γάμο" με τον Στέφανο Πιόλι, ανακοινώνοντας το απόγευμα της Τρίτης την πρόσληψη του Ιταλού προπονητή στη θέση του Φρανκ ντε Μπουρ.

Ο Πιόλι αποτελούσε το φαβορί για τη διαδοχή, μετά από το κάστινγκ που πραγματοποίησαν οι ιθύνοντες του συλλόγου την Παρασκευή και το Σάββατο, παρότι ο Κία Τζουραμπτσιάν, σύμβουλος του ιδιοκτήτη Τζίντονγκ Ζανγκ, στήριζε την επιλογή Μαρθελίνο.

Η "Suning Sports Group", η κινεζική εταιρία που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, κατέληξε στον 51χρονο προπονητή, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στη Λάτσιο, μέχρι να απολυθεί τον Απρίλιο του 2016. Μάλιστα, οι "λατσιάλι" έλυσαν νωρίς το πρωί το συμβόλαιο του Πιόλι, ώστε να υπογράψει στους "νερατζούρι".

"Η Ίντερ ανακοινώνει ότι έφτασε σε συμφωνία με τον προπονητή Στέφανο Πιόλι. Ο τεχνικός από την Εμίλια Ρομάνια θα φοράει τα νερατζούρι χρώματα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018", αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος.

Μαζί με τον Πιόλι, στο τεχνικό επιτελείο προστίθενται οι Τζιάκομο Μουρέλι (πρώτος βοηθός), Ντάβιντε Λουκαρέλι (μέλος του τιμ) και οι γυμναστές Ματέο Όστι και Φραντσέσκο Περόντι.

Αυτή θα είναι η πιο μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του Πιόλι, αφού στο παρελθόν έχει να επιδείξει μικρές θητείες σε Σαλερνιτάνα, Μόντενα, Πάρμα, Γκροσέτο, Πιατσέντζα, Σασουόλο, Κιέβο και Παλέρμο από το 2004 μέχρι το 2011, καθώς και μία τριετία στην Μπολόνια.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ