ΙΝΤΕΡ

Πιόλι και Μαρθελίνο "μονομαχούν" για τον πάγκο της Ίντερ

Πιόλι και Μαρθελίνο "μονομαχούν" για τον πάγκο της Ίντερ

Έντονη δραστηριότητα στο Μιλάνο, με συνεντεύξεις υποψηφίων προπονητών της Ίντερ. Πιόλι, Μαρθελίνο, Γκουιντολίν, Χίντινκ και οι πρώην του Ολυμπιακού, Περέιρα και Σίλβα, στη μάχη της διαδοχής του Ντε Μπουρ.

Μπαράζ αφίξεων και συναντήσεων σημειώθηκε την Παρασκευή στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ. Πρώτα Οι εκπρόσωποι της "Suning", ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας ώστε να συναντήσουν τους υποψήφιους διαδόχους του Φρανκ ντε Μπουρ για τον πάγκο των "νερατζούρι".

Ο Στίβεν Ζανγκ, γιος του ιδιοκτήτη Τζιντονγκ Ζανγκ, το "δεξί χέρι" του τελευταίου Τζουν Ρεν, ο εκτελεστικός διευθυντής Πιέρο Αουζίλιο και ο αθλητικός διευθυντής Τζιοβάνι Γκαρντίνι (οι δύο τελευταίοι άρτι αφιχθέντες από την Αγγλία όπου βρέθηκαν για τον αγώνα του Europa League με τη Σαουθάμπτον), αποτέλεσαν τον... σκληρό πυρήνα των συναντήσεων, που κατέλησαν στο ξενοδοχείο "Armani". Στο Μιλάνο προσγειώθηκε και ο γνωστός μάνατζερ Κία Τζουραμπτσιάν, σύμβουλος της διοίκησης περί μεταγραφικών θεμάτων, ενώ το απόγευμα κατέφθασε και ο αντιπρόεδρος της "Suning", Γιανγκ Γιανγκ.

Με εξαίρεση ένα διάλειμμα δύο ωρών, όταν ο Ζανγκ και πενταμελής συνοδεία του επισκέφθηκαν το δικηγορικό γραφείο "Latham & Watkins" στην πλατεία Σαν Μπάμπιλα, εμπιστοσύνης του προέδρου Έρικ Τοχίρ, η "καρδιά" της Ίντερ χτυπούσε στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τους Στέφανο Πιόλι, Μαρθελίνο, Φραντσέσκο Γκουιντολίν και Ρικάρντο Περέιρα να προσγειωθούν στο Μιλάνο, ενώ με τον Γκους Χίντινκ υπήρξε ήδη τηλεφωνική επικοινωνία. Ανοιχτό ήταν το ενδεχόμενο να ξαναμπει στην κούρσα της διαδοχής και ο Μάρκο Σίλβα. Όσο κυλούσε ο χρόνος αυξάνονταν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Περέιρα να μην ταξιδεύει στην Ιταλία, αλλά να έχει τηλεφωνικό ραντεβού για συνέντευξη.

Πιόλι και Μαρθελίνο βρίσκονταν στο Μιλάνο και περίμεναν ειδοποίηση για να μεταβούν σε ένα διαφορετικό ξενοδοχείο, όπου θα περνούσαν από συνέντευξη. Η αρχή έγινε με τον Ιταλό πρώην προπονητή της Λάτσιο, ο οποίος μέχρι πρότινος θεωρείτο το φαβορί για τη θέση. Η συνέχεια έγινε με τον Ισπανό πρώην τεχνικό της Βιγιαρεάλ, ο οποίος αποτελέι τον "εκλεκτό" του Τζουραμπτσιάν.

Συνάντηση με τον Γκουιντολίν δεν έγινε μέχρι αργά το βράδυ και είναι πολύ πιθανό να υπήρξε τηλεφωνική συνέντευξη, όπως με τους Περέιρα και Χίντινκ. Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, ο Μαρθελίνο μοιάζει ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό για τη θέση, ωστόσο τα ιταλικά ΜΜΕ συμφωνούν ότι δεν θα ληφθεί κάποια απόφαση πριν από το Σάββατο.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ