ΙΝΤΕΡ

Πιέζει για Οσκάρ η Ίντερ

Πιέζει για Οσκάρ η Ίντερ

Η Ίντερ παραμένει "ζεστή" για την απόκτηση του Οσκάρ, την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Μπορεί να μην αποτελεί βασική επιλογή του Κόντε, αλλά ο ίδιος ο κόουτς επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα.

Στο στόχαστρο της Ίντερ φέρεται να παραμένει ο Οσκάρ. Μπορεί ο Αντόνιο Κόντε να έχει δηλώσει ότι τον υπολογίζει, αλλά οι Ιταλοί επιμένουν για την απόκτησή του τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Στέφανο Πιόλι έχει παρακολουθήσει τον Βραζιλιάνο μέσο κι έχει δώσει τη συγκατάθεσή του, ώστε η διοίκηση να προσπαθήσει να τον φέρει στο "Giuseppe Meazza".

Υπενθυμίζουμε ότι 25χρονος έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Μπορεί να ξεκίνησε βασικός στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά οι εμφανίσεις του δεν έπεισαν τον Κόντε, με αποτέλεσμα να τον κρατά στον πάγκο. Τελευταία φορά που βρέθηκε στο βασικό σχήμα (για το πρωτάθλημα) καταγράφεται στις 16 Σεπτεμβρίου απέναντι στη Λίβερπουλ (ήττα 2-1).

Βέβαια, λόγο σε ενδεχόμενη μετακίνηση έχει και η Τσέλσι, η οποία διατηρεί συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι του 2019. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Ιταλός τεχνικός υποστηρίζει ότι δεν θα τον αφήσει να φύγει, μιας κι επιθυμεί την παρουσία του στην ομάδα.

Ο Οσκάρ βρίσκεται στο Λονδίνο απ' το καλοκαίρι του 2012, όταν και πήρε μεταγραφή απ' την Ιντερνασιονάλ. Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 202 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει 38 φορές. Σε ομαδικό επίπεδο έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα Αγγλίας (2014/15) κι ένα Europa League (2012/13).

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ