ΙΝΤΕΡ

Από Ίντερ σε... Ιντερνασιονάλε ο Φορλάν!

Από Ίντερ σε... Ιντερνασιονάλε ο Φορλάν!

Ο Ντιέγκο Φορλάν έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την Ίντερ και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα από τη βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός της Ίντερ αυτό το καλοκαίρι προβλέπει την απαλλαγή της από κάποια βαριά συμβόλαια και έτσι μετά την πόρτα της εξόδου που είδε ο Λούσιο πριν από μερικές ημέρες, την Πέμπτη ήταν η σειρά του Ντιέγκο Φορλάν να πει αντίο...

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2011 από την Ατλέτικο Μαδρίτης χωρίς να προσφέρει τα αναμενόμενα (18 συμμετοχές - 2 γκολ) πέρασε την Πέμπτη από τα γραφεία των "νερατζούρι", όπου και προχώρησε -κοινή συναινέσει- στη λύση του συμβολαίου που τον έδενε με το σύλλογο.

Διαβάστε επίσης για την ανακοίνωση της συμφωνίας των Μιλανέζων με τους Χαντάνοβιτς και Σιλβέστρε.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που ήθελε τον Ουρουγουανό άσο να τα έχει βρει σε όλα μαζί της καθώς ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Από Ίντερ σε... Ιντερνασιονάλε ο Φορλάν!

Ο Ντιέγκο Φορλάν φοράει τη φανέλα της νέας του ομάδας

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος γνωστοποίησε ότι το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του 33χρονου επιθετικού, χωρίς πάντως να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το κόστος της μεταγραφής.

Να σημειωθεί πως η Ιντερνασιονάλ γίνεται ο έκτος σταθμός στην επαγγελματική καριέρα του, μετά από τις Ιντεπεντιέντε, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης Ίντερ.

Όσον αφορά τέλος στην πρώην ομάδα του, την Ίντερ, τα ιταλικά ΜΜΕ εκτιμούν πως το κύμα φυγής των Λατινοαμερικών δεν θα σταματήσει εδώ αλλά θα παρασύρει και τους Ζούλιο Σέζαρ και Ντάγκλας Μάικον, με τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ και τον συμπατριώτη του δεξιό μπακ να έχουν ελάχιστες πιθανότητες παραμονής στο "Τζουζέπε Μεάτσα".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ