ΙΝΤΕΡ

Παραιτήθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ

Παραιτήθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ

Αλλαγή διοικητικού επικεφαλής στην Ίντερ, αφού ο Φρανκ ντε Μπουρ συμπαρέσυρε τον μέχρι πρότινος εκτελεστικό διευθυντή, Μάικλ Μπόλινγκμπροουκ.

Ο Μάικλ Μπόλινγκμπροουκ πλήρωσε το "μάρμαρο" της στήριξης του Φρανκ ντε Μπουρ, με συνέπεια να αποτελέσει παρελθόν για την Ίντερ από τη Δευτέρα.

Ο Άγγλος μάνατζερ διετέλεσε εκτελεστικός διευθυντής των "νερατζούρι" όταν εξαγόρασε τον σύλλογο ο Έρικ Τοχίρ, ωστόσο παρέμεινε στο ίδιο πόστο όταν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών παραχωρήθηκε στην κινεζική εταιρία "Suning Sports Group", με τον Ινδονήσιο να παραμένει πρόεδρος.

Ο Μπόλινγκμπροουκ υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από το διευθυντικό συμβούλιο του συλλόγου που συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας. Διάδοχός του είναι ο Τζουν Λιου, αντιπρόεδρος της "Suning Group" και "δεξί χέρι" του ιδιοκτήτη Τζίντονγκ Ζανγκ, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στο Μιλάνο.

Μετά από το 40χρονο Κινέζο, η Ίντερ αναμένεται να ανακοινώσει την πρόσληψη του Στέφανο Πιόλι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, μετά από το... κάστινγκ των προηγούμενων ημερών που περιελάμβανε ονόματα όπως ο Μαρθελίνο, ο Βίτορ Περέιρα, ο Μάρκο Σίλβα, ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν, ο Γκους Χίντινκ κ.ά.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ