ΙΝΤΕΡ

Πανό για Βαλεντίνο Ρόσι από τους οπαδούς της Ίντερ

Πανό για Βαλεντίνο Ρόσι από τους οπαδούς της Ίντερ

Οι οπαδοί της Ίντερ είναι στο πλευρό του Βαλεντινο Ροσι στην μεγάλη κόντρα του που ξέσπασε με τον Μαρκ Μάρκεθ και το έδειξαν μέσω ενός πανό που κρέμασαν σιτς εξέδρες του "Meazza" στο πλαίσιο του ντέρμπι με τη Ρόμα.

Η διαμάχη που ξέσπασε στον κόσμο του Moto GP με πρωταγωνιστές τους Βαλεντίνο Ροσι και Μαρκ Μάρκεθ προκάλεσε σεισμό στην παγκόσμια αθλητική οικογένεια και δη στην Ιταλία.

Στη γειτονική χώρα ο "Dottore" λατρεύεται ως "επίγειος θεός" και όλοι σχεδόν έσπευσαν να πάρουν το μέρος του στην διένεξη με τον Ισπανό στην πίστα της Μαλαισίας την περασμένη Κυριακή ενώ οι φίλοι της Ίντερ θέλησαν να εκφράσουν την απόλυτη συμπαράστασή τους προς το πρόσωπο του Βαλεντίνο Ρόσι μία εβδομάδα πριν τον κρίσιμο τελευταίο αγώνα του στο πρωτάθλημα του Moto GP.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του ντέρμπι με τη Ρόμα για την 11η αγωνιστική της Serie A οι οργανωμένοι φίλοι των "νερατζούρι" στην Curva Nord κρέμασαν ένα μεγάλο πανό το οποίο έγραφε: "Μόνο οι ιντερίστι είναι ικανοί για εκπληκτικά πράγματα, δύναμη Βαλεντίνο, κάνε μας να ονειρευόμαστε".

Vale....ncia #cn69 #iostoconVale #amala #vale46

A photo posted by Marco Materazzi (@iomatrix23) on

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ