ΙΝΤΕΡ

Πάει για το "κόλπο γκρόσο" με Ντε Φράι η Ίντερ

Lazio's Stefan de Vrij, left, and Napoli's Dries Mertens vie for the ball during a Serie A soccer match between Lazio and Napoli, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Lazio's Stefan de Vrij, left, and Napoli's Dries Mertens vie for the ball during a Serie A soccer match between Lazio and Napoli, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Η "Gazzetta delllo Sport" αποκαλύπτει πως υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία μεταξύ του Στέφαν ντε Φράι και της Ίντερ για συμβόλαιο πέντε ετών έναντι 3.500.000 ευρώ ετησίως, με τον Ολλανδό να μετακομίζει στο Μιλάνο το προσεχές καλοκαίρι.

Πολύ κοντά σε μία σημαντική μεταγραφή βρίσκεται η Ίντερ, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της " Gazzetta dello Sport" έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον αμυντικό της Λάτσιο, Στέφαν ντε Φράι για συμβόλαιο πέντε ετών έναντι 3.500.000 ευρώ ετησίως.

Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών είναι να ανάψει το "πράσινο φως" η Suning Group, το κινέζικο επενδυτικό fund που έχει αναλάβει τις τύχες των "νερατζούρι".

Το συμβόλαιο του Ολλανδού στόπερ με τη Λάτσιο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και παρά την προσπάθεια των Ρωμαίων να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, αφού η προσφορά των 2.500.000 ευρώ ετησίως κρίθηκε χαμηλή απ' την πλευρά του παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως, πέρα απ' τους Μιλανέζους, ενδιαφέρον για τον Ντε Φράι είχε δείξει κι η Γιουβέντους, αλλά η επικείμενη απόκτηση του Ματία Καλντάρα απ' την Τορίνο σε συνδυασμό με την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέα Μπαρτζάλι, είχαν ως αποτέλεσμα η περίπτωση του 25χρονου αμυντικού να μην προχωρήσει.

Ο Ντε Φράι ανήκει στη Λάτσιο απ' το καλοκαίρι του 2014, όταν κι αποκτήθηκε έναντι 7.000.000 ευρώ απ' τη Φέγενοορντ. Τη φετινή σεζόν μετράει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ, ενώ συνολικά έχει έξι γκολ και τέσσερις ασίστ σε 90 παιχνίδια. Παράλληλα, είναι 33 φορές διεθνής με την Ολλανδία.

Photo Credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ