ΙΝΤΕΡ

"Όχι" και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από Ικάρντι

"Όχι" και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι εξήγησε για ποιο λόγο θα απέρριπτε πρόταση ακόμα και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξεκαθάρισε πως δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα στην Ίντερ με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

"Αισθάνομαι καλά στο Μιλανο και θέλω να μείνω εδώ για πολύ καιρό, είχα διάφορες προτάσεις ακόμα και την περίοδο που μαζί με τη διοίκηση διαπραγματευόμασταν την ανανέωση αλλά είχα πάρει ήδη την απόφασή μου.

Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα την απέρριπτα γιατί η Ίντερ έχει ένα ωραίο πλάνο και θέλω οπωσδήποτε να δώσω μία χείρα βοηθείας. Λένε πως αξίζω 40.000.000 ευρώ αλλά πρέπει να αποδείξω πως αξίζω αυτά τα χρήματα, είμαι δεμένος με αυτή την ομάδα και είμαι ευτυχισμένος που αποτελώ μέρος της", τόνισε ο Αργεντινός επιθετικός σε συνέντευξή του στην "Corriere dello Sport", και πρόσθεσε:

"Εγώ είμαι ο Μάουρο Ικάρντι και δεν ζηλεύω κανέναν, ούτε τον Ιγκουαΐν ούτε τον Ντιμπάλα. Θα μου άρεσε φυσικά να κάνω γκολ κάθε προσπάθεια όπως ο Ιγκουαΐν και να δημιουργώ εκπληκτικά τέρματα όπως ο Πάουλο. Εμείς οι Αργεντινοί έχουμε μεγαλώσει χωρίς πολυτέλειες και βιντεοπαιχνίδια, παίζαμε στους δρόμους με την επιθυμία και τη δίψα να κατακτήσουμε μία ημέρα την Ευρώπη και τα κατάφεραμε".

"Όχι" και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από Ικάρντι

Όσο για το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν δεν είναι το ίδιο παραγωγικός σε σύγκριση με την περσινή και έμεινε σε κάποια ματς στον πάγκο, ο Ικάρντι υποστήριξε ότι όσα έχουν γραφτεί περί κόντρας του με τον Μαντσίνι δεν είναι αληθή:

'Όταν ήρθε ο Μαντσίνι μου είπε από την πρώτη στιγμή ότι θα μπορούσα να βάλω τουλάχιστον 15-20 γκολ μέσα στη σεζόν, και ότι αν πετύχαινα περισσότερα ακόμα καλύτερα. Δεν είναι αλήθεια ότι θύμωσα μένοντας στον πάγκο σε κάποια ματς στη σειρά".

Inter's forward  Mauro Icardi jubilates after scoring the lead of 1-0 during the Italian serie A soccer match between Fc Inter and Ac Chievo Verona at Giuseppe Meazza stadium in Milan, 3 February 2016. ANSA/ DANIELE MASCOLO
Inter's forward Mauro Icardi jubilates after scoring the lead of 1-0 during the Italian serie A soccer match between Fc Inter and Ac Chievo Verona at Giuseppe Meazza stadium in Milan, 3 February 2016. ANSA/ DANIELE MASCOLO ANSA

Ο Αργεντινός άσος υπογράμμισε επίσης τη σημασία του κυριακάτικου αγώνα της Ίντερ κόντρα στη Φιορεντίνα στη μάχη για την 3η θέση, ξεκαθαρίζοντας πως ο μεγάλος του στόχος είναι να αγωνιστεί με την Ίντερ στο προσεχές Champions League.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ