ΙΝΤΕΡ

Οριστικό: στα χέρια των Κινέζων η Ίντερ!

Οριστικό: στα χέρια των Κινέζων η Ίντερ!

Ο Έρικ Τοχίρ έδωσε τα χέρια με Κινέζους επενδυτές για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και η Ίντερ μπαίνει τώρα σε νέα εποχή. Συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα όπου θα αποκαλυφθούν οι λεπτομέρειες του deal.

Η αλλαγή σελίδας στην Ίντερ είναι πλέον δεδομένη και ο ιταλικός σύλλογος σε λίγες ώρες από τώρα θα μιλάει... κινεζικά! Ο Έρικ Τοχίρ έδωσε οριστικά τα χέρια με τους ανθρώπους της Suning Group για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ιταλικού συλλόγου, με τους Μιλανέζους να επιβεβαιώνουν πως μπήκαν οι υπογραφές και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση.

Αυτή θα γίνει το πρωί της Δευτέρας μέσω συνέντευξης Τύπου στο ξενοδοχείο "Sofitel Zhongshan Golf Resort", όπου οι νέοι ισχυροί άνδρες των "νερατζούρι" θα συστηθούν στο κοινό και θα παρουσιάσουν τα πλάνα τους για την Ίντερ της νέας εποχής.

Οριστικό: στα χέρια των Κινέζων η Ίντερ!

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η εταιρία Suning Group θα αποκτήσει το 68% των μετοχών της Ίντερ ενώ ο Ινδονήσιος μεγιστάνας Έρικ Τοχίρ θα μείνει με το υπόλοιπο 32%, με τον ιστορικό πρόεδρο του συλλόγου Μάσιμο Μοράτι να παραχωρεί τις μετοχές του στους Κινέζους και να έχει πλέον το ρόλο του συμβούλου στους νέους ιδιοκτήτες.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ