ΙΝΤΕΡ

Οπαδοί κατά Ικάρντι: "Δεν είσαι άντρας, είσαι σ$@%ό"

Ικάρντι-Ίντερ

Οπαδοί κατά Ικάρντι: "Δεν είσαι άντρας, είσαι σ$@%ό"

Ο Μάουρο Ικάρντι ήρθε σε απόλυτη ρήξη με τους οργανωμένους οπαδούς της Ίντερ, οι οποίοι του επιτέθηκαν ποικιλοτρόπως λόγω των όσων έγραψε ο Αργεντινός στο βιβλίο του.

Η Ίντερ υποδέχθηκε την Κάλιαρι στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", όμως την παράσταση έκλεψε ο Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος λίγο μετά από την ανανέωση του συμβολαίου, δέχεται μαζική επίθεση από τους φιλάθλους του συλλόγου.

Στην εξέδρα του γηπέδου απλώθηκε ένα τεράστιο πανό, με ένα προσβλητικό μήνυμα εναντίον του αρχηγού των "νερατζούρι".

"Χρησιμοποίησες ένα παιδί για να δικαιολογηθείς και να βγάλεις τη λάσπη από το πρόσωπό σου. Δεν είσαι άντρας. Δεν είσαι αρχηγός. Είσαι μόνο ένα σ$@#ό", έγραφε το τεράστιο πανό.

 

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Αργεντινό επιθετικό, όταν αστόχησε σε ένα πέναλτι στο 1ο ημίχρονο, μεγάλη μερίδα φιλάθλων στο γήπεδο σηκώθηκε και πανηγύριζε!

 

"ΚΑΘΑΡΜΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΓΟΥΡΑ;"

Αιτία του μίσους των φιλάθλων προς τον 23χρονο ποδοσφαιριστή είναι το βιβλίο του που κυκλοφόρησε προ ημερών και στο οποίο το βόρειο πέταλο, αυτό των φανατικών, περιγράφεται με τα χειρότερα λόγια. Μάλιστα, ο Ικάρντι... προειδοποιεί μέσω των σελίδων του βιβλίου ότι μπορεί να φέρει εκατό Αργεντινούς εγκληματίες για να σκοτώσει τους τιφόζι!

Σε μία από τις ιστορίες του βιβλίου, ο Ικάρντι γράφει για ένα περιστατικό μετά από έναν αγώνα της Ίντερ με τη Σασουόλο το 2015: "Οι φίλαθλοι άρχισαν να φωνάζουν. Μας καλούσαν να πλησιάσουμε στο μέρος τους. Βρίσκω το κουράγιο να τους αντιμετωπίσω, μαζί με τον Γκουαρίν. Καθώς πλησιάζω, δέχομαι προσβολές και ύβρεις κάθε είδους. Στα δίχτυα βρίσκεται ένα παιδί που με φωνάζει: μου ζητάει τη φανέλα μου. Αναλογιζόμενος την ηλικία του -θα μπορούσε να είναι γιος μου- βγάζω τη φανέλα και το σορτσάκι και τα πετά προς αυτόν, ως δώρο. Το παιδί είναι στον έβδομο ουρανό και είμαι ευχαριστημένος που τον βλέπω χαρούμενο".

"Ένας επικεφαλής των φανατικών πηδάει προς το παιδί για να του πάρει τη φανέλα και μου την πετάει πίσω. Τότε αρχίζω να τον βρίζω: 'Κάθαρμα, είσαι τόσο αλαζόνας με το παιδί για να κάνεις φιγούρα στο υπόλοιπο πέταλο; Νομίζεις ότι είσαι σκληρός; Στα αποδυτήρια με αντιμετώπισαν σαν ήρωα, επειδή κανείς ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει με τέτοιον τρόπο έναν ηγέτη των οπαδών".

 

Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΦΟΖΙ

Η "Curva Nord", ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων της Ίντερ, εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση - απάντηση στον Ικάρντι. Σε αυτήν, τον καλούσαν να παραδώσει το περιβραχιόνιο και του έλεγαν ότι δεν θέλουν να θυμηθούν την ημέρα "που οι ίδιοι οι συμπαίκτες του τον συγκρατούσαν από τον λαιμό, απαιτώντας να είναι λιγότερο αλαζόνας προς τον κόσμο της Ίντερ".

"Είναι λυπηρό να διαβάζεις τέτοια πράγματα για εμάς. Στο βιβλίο του γράφει: 'Είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω, έναν προς έναν. Πόσοι είναι; 50, 100, 200; ΟΚ, κράτα το μήνυμά μου και άκου: θα φέρω εκατό εγκληματίες από την Αργεντινή που θα τους σκοτώσει εκεί που κάθονται, τότε θα δουν'".

"Μιλάει για βοήθεια σε ένα παιδί και μετά εφευρίσκει ένα περιστατικό που ποτέ δεν συνέβη για να φανεί ανώτερος από εμάς. Λες και δεν είναι γνωστό ότι είμαστε το μοναδικό πέταλο που βοηθάει παιδία στον σχεδιασμό των κορεό στις εξέδρες".

"Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τον θεωρούσαμε νεαρό, λίγο ηλίθιο (όπως πολλοί), αλλά κατά βάθος καλό παιδί. Αντ' αυτού, πρόκειται για ένα άτομο που δεν μπορεί να του επιτρέπουν να φορά το περιβραχιόνιο της Ίντερ. Όχι για εμάς, αλλά η Ίντερ δεν το αξίζει. Τελείωσες για εμάς. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ, ΚΛΟΟΥΝ. Ναι, αυτό απαιτούμε".

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑΡΝΤΙ

Μετά από την ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων, ο Ικάρντι έδωσε την απάντησή του μέσω instagram. Ο Αργεντινός υπογραμμίζει ότι υπερέβαλε στο περιστατικό και ότι περιγράφει ένα επεισόδιο όπου τα νεύρα είχαν αγγίξει "κόκκινο".

"Όσο για τους δολοφόνους από την Αργεντινή, το είπα επειδή ο κόσμος μου έλεγε ότι θα έβρισκα χούλιγκαν κάτω από το σπίτι μου (σημείωση: όχι μέλη της Curva Nord, αλλά χούλιγκαν). Στη βιογραφία μου σημειώνω επίσης ότι 'χρησιμοποίησα απειλές προς τους φιλάθλους και δεν έπρεπε να το κάνω αυτό'".

"Είμαι απογοητευμένος με το χάος που προκάλεσα. Απλά έγραψα όσα θυμάμαι από ένα περιστατικό. Εάν είχα έστω και λίγο μυαλό στο κεφάλι μου, σίγουρα δεν θα ρίσκαρα, προσβάλοντας το πέταλο. Δεν ήθελα να προσβάλω οποιονδήποτε ή να φανώ ασεβής".

"Το περιβραχιόνιο του αρχηγού αντιπροσωπεύει την υλοποίηση ενός παιδικού ονείρου, η χαρά που προσφέρω πρώτα στην οικογένειά μου και μετά σε μένα. Εσείς είστε οι πρώτοι που απευθύνομαι κάθε Κυριακή μετά από το γκολ μου, τη δική σας αγκαλιά αποζητώ, επειδή αγαπάω την Ίντερ".

Το μήνυμα κατέληξε με μία παράκληση του Ικάρντι στον κόσμο να μην σταματούν να φωνάζουν για την Ίντερ και τους συμπαίκτες του, ενώ τόνισε ότι τους χρειάζεται και ότι αγαπάει, ακόμα κι αν τον αποδοκιμάσουν. Όπως και συνέβη...

Cara Curva Nord, sono sorpreso e dispiaciuto. Sorpreso perché relativamente all'episodio di Reggio Emilia ho semplicemente riferito di come, complice l'adrenalina post-partita ed il cattivo momento che stava attraversando la squadra, "a caldo" ho perso la testa. Volevo semplicemente rendere l'atmosfera di quell'episodio. Tanto è vero che nel libro ho aggiunto che avevo sputato fuori frasi esagerate (ed il verbo sputare già rende l'idea di quanto inopportuna fosse stata la mia reazione). Riguardo al discorso degli assassini dall'Argentina, siccome da più parti mi continuavano a ripetere che mi sarei ritrovato degli esagitati sotto casa (nota bene: non la Curva Nord, degli esagitati) ho pronunciato quella frase: ma nella biografia ho anche detto "avevo usato parole minacciose contro la tifoseria e non avrei dovuto farlo". Sono dispiaciuto. Dispiaciuto per questo polverone che si è creato, Ho semplicemente raccontato un episodio seguendo i miei ricordi. Oltretutto se uno avesse un minimo di sale in zucca non rischierebbe di offendere la propria curva, strategicamente se fossi stato in mala fede avrei usato parole accattivanti nei vostri confronti. Non l'ho fatto perché nessuno voleva offendere o mancare di rispetto a nessuno. La fascia da capitano rappresenta la realizzazione dei miei sogni di bambino, la gioia che ho donato prima di tutto alla mia famiglia e poi a me stesso. Siete Voi che io cerco ogni domenica appena faccio gol, è il Vostro abbraccio che io cerco per primo. perché io amo l'Inter. Fra pochissimo scendero' in campo quindi non posso più dilungarmi. Spero che avrete compreso quanto importanti siete per me e quanta stima e quanto Amore nutra per Voi anche se deciderete di fischiarmi. Vi chiedo solo una cosa da Capitano: state vicini all'Inter come avete sempre fatto, io e i miei compagni abbiamo bisogno di Voi. Con affetto Mauro

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mauro Icardi (@mauroicardi) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ήττα για Ίντερ και πανικός με Ικάρντι
 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι πιο σέξι πρωταγωνίστριες των νέων αμερικάνικων σειρών

Γιατί η χρυσή εποχή της τηλεόρασης δεν αποκλείει επουδενί το οφθαλμόλουτρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24