ΙΝΤΕΡ

Ο Μαντσίνι θέλει τον Φαν Πέρσι

Ο Μαντσίνι θέλει τον Φαν Πέρσι
Φαν Πέρσι

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλει να φέρει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην Ίντερ, κάτι που επιθυμούσε από την περίοδο που βρισκόταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Ό,τι δεν κατάφερε ως προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, θέλει να το πετύχει στην Ίντερ. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επιθυμεί να θέσει υπό τις οδηγίες του τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του για το καλοκαίρι.

Ο Ιταλός προπονητής ήθελε να φέρει τον Ολλανδό στο "Etihad Stadium", όταν ήταν προπονητής των "Πολιτών", αλλά η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που τον αγόρασε από την Άρσεναλ. Μάλιστα, θεωρεί υπαίτια την διοίκηση της Σίτι για τους χειρισμούς της στην υπόθεση και πως ο παίκτης κατέληξε στη μισητή συμπολίτισσα.

Ο Φαν Πέρσι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ και "τροχοπέδη" αποτελεί ένα ποσό της τάξεως 10 εκ. λιρών που θα λάβει ο παίκτης ως μπόνους, αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Βέβαια, η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" θα προσπαθήσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον 32χρονο διεθνή άσο, ο οποίος αμείβεται με 250.000 λίρες την εβδομάδα. Βέβαια, υπάρχουν ανησυχίες και αμφιβολίες για τη φόρμα του τα επόμενα χρόνια.

Ο παίκτης έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς στην καριέρα του, ενώ υπάρχει και ο Ραδαμέλ Φαλκάο, ο οποίος θα προσπαθήσει να κερδίσει ένα συμβόλαιο στη Γιουνάιτεντ και να μην φύγει μόλις λήξει ο δανεισμός του.

Ο Μαντσίνι, θέλει σαν τρελός τον παίκτη στο Μιλάνο, ενώ θυμίζουμε πως ο Ολλανδός ήταν κοντά στο να πάρει μετεγγραφή στη Γιουβέντους προτού τον αγοράσει η Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ