ΙΝΤΕΡ

Ο Τοχίρ στηρίζει τον Μαντσίνι

Ο Τοχίρ στηρίζει τον Μαντσίνι

Δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν τον Μαντσίνι να αποχωρεί απογοητευμένος από την Ίντερ, όμως ο ιδιοκτήτης των "νερατζούρι" δηλώνει πως τον στηρίζει.

Δεν έχει ξεκινήσει καλά η σεζόν για την Ίντερ. Ο Έρικ Τοχίρ ( νέος ιδιοκτήτης ) ανοίγει την κάνουλα των μεταγραφών με τη... σταγόνα, γεγονός που έχει εξοργίσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, αφού βλέπει πως η ομάδα έχει πιάσει το ταβάνι της.

Μέσα σε όλα, ο Μάουρο Ικάρντι μοιάζει με το ένα πόδι μακριά από το Μιλάνο μιας και τον θέλει η μισή Premier League και η Νάπολι.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο νεαρός Ιταλός στράικερ, τότε είναι βέβαιο πως ο Μαντσίνι θα έρθει σε ρήξη με τον Ινδονήσιο επιχειρηματία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα παρατήσει εύκολα τα 4.500.000€ που έχει να λαμβάνει για μία ακόμα σεζόν.

Οι Ιταλοί πάντως κρίνουν πως ο Μαντσίνι ουσιαστικά έχει τελειώσει από την Ίντερ και πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ένας εκ των Λεονάρντο και Φρανκ Ντε Μπουρ. Για να προχωρήσει βέβαια κάποιο deal χρειάζονται χρήματα και εκεί κολλάει πάντα το πράγμα.

Ο Τοχίρ πάντως δήλωσε πως στηρίζει τον Ιταλό τεχνικό και τόνισε πως μέσα στις επόμενες δυο μέρες θα μιλήσει μαζί του για να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ