ΙΝΤΕΡ

"Ο Στραματσόνι ήθελε τον Ζοάο Μάριο"

"Ο Στραματσόνι ήθελε τον Ζοάο Μάριο"

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν από τους πρώτους οι οποίοι διέβλεψαν τις ικανότητες του Ζοάο Μάριο και είχε ζητήσει από τον Μάσιμο Μοράτι να φέρει τον Πορτογάλο στην Ίντερ.

Η Πορτογαλία προκρίθηκε στον τελικό του Euro 2016 και πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές αποκτούν υπεραξία, όπως ο Ζοάο Μάριο. Το "δεκαρι" της ομάδας του Φερνάντο Σάντος αρέσει στους ιθύνοντες της Ίντερ, οι οποίοι διαπραγματεύονται την αγορά των δικαιωμάτων του με τους διοικούντες την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τη διαπραγμάτευση επιβεβαίωσε ο ατζέντης του Πορτογάλου χαφ, Μασιμιλιάνο Νεμπουλόνι, ο οποίος μίλησε στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Sky Sports". Όπως τόνισε, οι συζητήσεις έχουν αποτέλεσμα και η διαφορά στο οικονομικό σκέλος μπορεί να καλυφθεί.

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον ήταν ένα παρασκήνιο που αποκάλυψε... Η Ίντερ ήθελε τον Ζοάο Μάριο πριν τέσσερα χρόνια, το καλοκαίρι του 2012, όταν εκείνος ήταν 19 ετών! Όσο για τον άνθρωπο ο οποίος είχε εισηγηθεί την απόκτηση του, ήταν ένας γνώριμος στους Έλληνες: ο Αντρέα Στραματσόνι!

Τότε, ο Στραματσόνι προπονούσε την Ίντερ και είχε προτείνει στον Μάσιμο Μοράτι να φέρει στο Σαν Σίρο τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή! Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει στα χρήματα, αλλά η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία στο "Ζοσέ Αλβαλάδε" δεν επέτρεψε τη ολοκλήρωση της μεταγραφής...

Η εξέλιξη του Ζοάο Μάριο δικαίωσε την πρόβλεψη του Στραματσόνι και ο 23χρονος χαφ ίσως αγωνιστεί στο Μιλάνο με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση!

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ