ΙΝΤΕΡ

O Σπαλέτι πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Ίντερ

Roma coach Luciano Spalletti smiles prior to an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Roma coach Luciano Spalletti smiles prior to an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ίντερ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον προπονητή της Ρόμα, Λουτσιάνο Σπαλέτι προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "νερατζούρι" το προσεχές καλοκαίρι.

Η χρονιά δεν κύλησε ιδανικά για την Ίντερ, η οποία, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και είναι βέβαιο πως δεν θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η σεζόν άρχισε με τον Φρανκ ντε Μπουρ στο τιμόνι της ομάδας, ακολούθησε ο Στέφανο Πιόλι, ο οποίος απολύθηκε πριν από δύο εβδομάδες εξαιτίας των αρνητικών αποτελεσμάτων. Στις τελευταίες αγωνιστικές, στον πάγκο της ομάδας, κάθεται ως υπηρεσιακός ο προπονητής της primavera της Ίντερ, Στέφανο Βέκι.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα επιχείρησαν να συμφωνήσουν με έναν εκ των Αντόνιο Κόντε ή Ντιέγκο Σιμεόνε. Όμως, ο πρώτος πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει απ' την Τσέλσι, ύστερα απ' την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στο Champions League, ενώ ο δεύτερος εξέφρασε την επιθυμία του να τιμήσει το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018.

Γι' αυτό το λόγο, οι ιθύνοντες της ομάδας φαίνεται πως κατέληξαν στη λύση του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος οδήγησε τη Ρόμα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το συμβόλαιο του έμπειρου τεχνικού με τους "τζιαλορόσι" ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι κι όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ειδικά, ύστερα απ' την απόφαση των ανθρώπων της Ρόμα να προσλάβουν τον Μόντσι στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΠΑΤΙΝΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΪΝΓΚΟΛΑΝ

Παράλληλα, καθοριστικό ρόλο ούτως ώστε η Ίντερ να καταλήξει στον Σπαλέτι έπαιξε το γεγονός πως τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στους "νερατζούρι" ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες ο πρώην "τζιαλορόσι", Βάλτερ Σαμπατίνι, με τον οποίο ο προπονητής της Ρόμα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι συζητήσεις μεταξύ του Σπαλέτι και της Ίντερ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τους "νερατζούρι" να του προσφέρουν συμβόλαιο τριών ετών έναντι 4.000.000 ευρώ ετησίως. Μάλιστα, η "Corriere dello Sport" το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, καθώς... αναρωτιέται αν ο Ράτζα Ναϊνγκολάν θα ακολουθήσει τον Σπαλέτι στο Μιλάνο.

Θυμίζουμε πως, βάσει των ιταλικών ρεπορτάζ, απ' το προσεχές καλοκαίρι τη φανέλα της Ίντερ θα φοράει ο Κώστας Μανωλάς. Απ' την πλευρά του, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι εμφανίστηκε αινιγματικός σε ό,τι αφορά στο μέλλον, μιλώντας στους ρεπόρτερ της Ρόμα.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

O Σπαλέτι πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Ίντερ
O Σπαλέτι πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Ίντερ

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ