ΙΝΤΕΡ

Ο Μέσι στην Ίντερ; Τι σχολιάζει ο Πιόλι

Ο Μέσι στην Ίντερ; Τι σχολιάζει ο Πιόλι

Μπορεί οι φήμες να "οργιάζουν" και να στέλνουν τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ, αλλά ο Στέφανο Πιόλι στέκεται στην πραγματικότητα και μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον τρέχον επιθετικό της ομάδας, Μάουρο Ικάρντι.

Ο Στέφανο Πιόλι δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τις φήμες που κάνουν λόγο για μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ. Ο Ιταλός κόουτς επισήμανε ότι θα ήταν καλή για τον σύλλογο τέτοια προσθήκη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια στον Μάουρο Ικάρντι.

Όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη (30/11) η εφημερίδα "Corriere dello Sport" κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο, στο οποίο απεικονίζει τον Αργεντινό σούπερ σταρ να φορά τη φανέλα των "νερατζούρι". Από κάτω έγραφε: "Ο Μέσι στην Ίντερ".

Ο Μέσι στην Ίντερ; Τι σχολιάζει ο Πιόλι

Βέβαια, το συγκεκριμένο περιστατικό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο απ' τον προπονητή της ομάδας: "Η άφιξη του Μέσι θα ήταν εξαιρετική, αλλά είναι επικίνδυνο να σκεφτόμαστε έτσι. Πρέπει να εστιάσουμε στην πραγματικότητα".

Ακόμα, αν ο 29χρονος μεταβεί στο Μιλάνο θα σμίξει με τον συμπατριώτη του, Ικάρντι, για τον οποίο ο Πιόλι μίλησε με τα καλύτερα λόγια: "Έχει αποδείξει ότι μπορεί να γίνει απ' τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Έχει χρόνο, ώστε να βελτιωθεί. Θέλει πάντα να προπονείται και να αποτελεί παράδειγμα για τους συμπαίκτες του".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ