ΙΝΤΕΡ

Ο Μαντσίνι θέλει πίσω τον Μπαλοτέλι!

Roberto Mancini with Samir Nasri and Mario Balotelli at the end .
Football: Premier League: Manchester City v Queens Park Rangers (3-2)                                                   (Credit image: Copyright Ian Hodgson/Daily Mail/SOLO Syndication)
Roberto Mancini with Samir Nasri and Mario Balotelli at the end . Football: Premier League: Manchester City v Queens Park Rangers (3-2) (Credit image: Copyright Ian Hodgson/Daily Mail/SOLO Syndication) IAN HODGSON

Και όμως υπάρχει ακόμα... φως στην άκρη του τούνελ για τον Μάριο Μπαλοτέλι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Tuttosport", ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποκάλυψε στη διοίκηση της Ίντερ την επιθυμία του να τον φέρει πίσω στο Μιλάνο!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι προέρχεται από δύο καταστροφικές για αυτόν σεζόν σε Λίβερπουλ και Μίλαν (δανεικός από τους "κόκκινους") και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αδυνατεί να βρει ομάδα για να τον "παρκάρει" και να βάλει χρήματα στα ταμεία της, όμως ένα σημερινό δημοσίευμα έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με την τορινέζικη "Tuttosport" ο Μάριο Μπαλοτέλι ενδέχεται να έχει μία ακόμα ευκαιρία σε μεγάλη ομάδα για να αποδείξει το (αδιαμφισβήτητο) ταλέντο του, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να αποκαλύπτει στους διοικούντες την Ίντερ την επιθυμία του να φέρει πίσω στους "νερατζούρι" τον παίκτη.

Ο Μαντσίνι θέλει πίσω τον Μπαλοτέλι!
© EMPICS SPORT

Ο "Μάντσιο" έχει συνεργαστεί ήδη δύο φορές στο παρελθόν με τον 25χρονο επιθετικό, τόσο στην Ίντερ όσο και στην Μάντσεστερ Σίτι, και το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως επιθυμεί να ξανασμίξει με τον "Super Mario", αφενός γιατί πιστεύει πως δεν είναι "ξοφλημένος" όσο νομίζουν κάποιοι και αφετέρου επειδή έχει απογοητευτεί από τη μέχρι τώρα απραξία της ομάδας του στο μεταγραφικό πεδίο.

Ο Μαντσίνι θέλει πίσω τον Μπαλοτέλι!

Βέβαια, σε περίπτωση που πείσει τους διοικούντες τον σύλλογο θα πρέπει κατόπιν να "πείσει" και τους οπαδούς της Ίντερ, που δεν έχουν συγχωρέσει στον Μπαλοτέλι όχι μόνο ότι έχει παίξει στην Μίλαν αλλά και που έχει φορέσει τη ροσονέρα φανέλα από την εποχή που ήταν ακόμα παίκτης των "νερατζούρι"!

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ