ΙΝΤΕΡ

Ο Μαντσίνι φεύγει, επιθυμητός ο Μπιέλσα

Ο Μαντσίνι φεύγει, επιθυμητός ο Μπιέλσα
ONURCOBAN

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετράει ώρες στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ, αφού έφυγε από την προετοιμασία και γύρισε στο Μιλάνο. Ο Μπιέλσα αναφέρεται ως η πρώτη επιλογή.

Θέμα ωρών φαίνεται πως αποτελεί η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ... Τι έχει συμβεί όμως και αναμένεται να προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις στην ήδη τεταμένη σχέση του Ρομπέρτο Μαντσίνι με τους Κινέζους ιδιοκτήτες;

Ας τα πάρουμε από την αρχή... Η ομάδα της Ίντερ έχει μεταβεί στην τοποθεσία Μπρούνικο στη Βόρεια Ιταλία, για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και να δώσει φιλικά παιχνίδια. Κατά την παραμονή, ο Μαντσίνι μίλησε με τους δημοσιογράφους και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τις μεταγραφές.

Ωστόσο, η τοποθέτηση που προκάλεσε την οργή των Κινέζων μεγαλομετόχων ήταν η απάντηση του, στην ερώτηση δημοσιογράφου για την άποψη που έχει για τους εργοδότες του...

"Δεν τους ξέρω τους Κινέζους. Δεν έχω σχηματίσει άποψη. Τους έχω συναντήσει μόνο μια φορά" ήταν η αιχμή που άφησε για τους νέους ιδιοκτήτες της Ίντερ. Έπειτα, ο Μαντσίνι δεν ήταν στην απογευματινή προπόνηση και αποδείχτηκε πως έχει φύγει από το Μπρούνικε.

Η εξήγηση που δόθηκε στους απεσταλμένους των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι πως ο Μαντσίνι επέστρεψε στο Μιλάνο για να διευθετήσει ένα γραφειοκρατικό ζήτημα, όμως τα ρεπορτάζ τον θεωρούν τελειωμένο.

Προτού καν επισημοποιηθεί η απομάκρυνση του Ιταλού προπονητή, τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η επιθυμία της ιδιοκτησίας είναι η πρόσληψη ενός ιδιαίτερου ανθρώπου: του Μαρσέλο Μπιέλσα!

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ