ΙΝΤΕΡ

Ο Ικάρντι βρίζει τους οπαδούς της Ίντερ!

Ο Ικάρντι βρίζει τους οπαδούς της Ίντερ!

Το νέο στραπάτσο της Ίντερ έφερε... χάος στην Ίντερ. Οι οπαδοί της αρνήθηκαν τη φανέλα που τους πέταξε ο Μάουρο Ικάρντι και ο Αργεντίνος άρχισε να τους βρίζει. Δείτε φωτογραφίες+video.

Ενός κακού μύρια έπονται. Δεν έφτανε στην Ίντερ η βαριά εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Σασουόλο που την άφησε ακόμα πιο πίσω στην κούρσα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ήρθε και ένας άγριος καυγάς αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα για να βαρύνει πιο πολύ το κλίμα.

Όλα άρχισαν όταν οι παίκτες της Ίντερ κατευθύνθηκαν προς το πέταλο που βρισκόντουσαν οι φίλοι τους στο "Mapei Stadium" θέλοντας να δώσουν κάποιες εξηγήσεις για το άσχημο αποτέλεσμα αλλά και για να πετάξουν τις φανέλες τους προς τους εκδρομείς οπαδούς.

Ο Ικάρντι βρίζει τους οπαδούς της Ίντερ!

Η κίνηση όμως αυτή δεν άρεσε σε κάποιους και έτσι πέταξαν πίσω τη φανέλα του Ικάρντι ενώ άρχισαν να εκτοξεύουν βρισιές προς τον Αργεντίνο φορ των "νερατζούρι".

Αυτό ήταν: ο Ικάρντι όχι μόνο δεν το άφησε να περάσει έτσι αλλά τους προέτρεψε με χαρακτηριστική χειρονομία να σωπάσουν, για να απαντήσει στη συνέχεια και αυτός με "χοντρές" βρισιές και να ακολουθήσει χάος!

Ο Ικάρντι βρίζει τους οπαδούς της Ίντερ!
© EPA

Στο "παιχνίδι" μπήκε και ο Γκουαρίν ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του αλλά σε αντίθεση με τον Ικάρντι περιορίστηκε να χτυπάει με το χέρι το στήθος του, θέλοντας να δείξει πόσο πολύ δεμένοι με τη φανέλα της Ίντερ είναι οι παίκτες της.

Η ατμόσφαιρα ήταν ήδη πολύ τεταμένη και εκεί παρενέβη ο αρχηγός Ρανόκια προσπαθώντας να παίξει ρόλο "πυροσβέστη" ενώ αρκετή ώρα αργότερα μία αντιπροσωπεία από παίκτες της Ίντερ (μεταξύ των οποίων οι Γκουαρίν και Ικάρντι) επέστρεψε στον "τόπο του εγκλήματος" για να μιλήσει με τους οπαδούς και να ηρεμήσει η κατάσταση.

Ο Ικάρντι βρίζει τους οπαδούς της Ίντερ!
© EPA


Σημειώνεται πως η Ίντερ βρίσκεται πλέον στην 12η θέση της βαθμολογίας με 26 πόντους, έχοντας μόνο 2 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια της Serie A και έχοντας κερδίσει 10 πόντους από τον Νοέμβριο και μετά που ο Μαντσίνι αντικατέστησε τον Βάλτερ Ματσάρι (έχει χειρότερο ρεκόρ σε σύγκριση με τον προκάτοχό του Βάλτερ Ματσάρι).

Ικάρντι και Γκουαρίν τσακώνονται με τους οπαδούς της Ίντερ:

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ