ΙΝΤΕΡ

Ντε Μπουρ: "Δεν ξέρω εάν θα είμαι εδώ την Τετάρτη"

Ντε Μπουρ: "Δεν ξέρω εάν θα είμαι εδώ την Τετάρτη"

Μέρες μετράει ο Φρανκ ντε Μπουρ σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, μετά από τη νέα γκέλα της Ίντερ, αυτήν τη φορά κόντρα στην Αταλάντα. Ποιοι είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του.

Η νέα γκέλα της Ίντερ φέρνει τον Φρανκ ντε Μπουρ ακόμα πιο κοντά στην πόρτα εξόδου.

Ο Ολλανδός τεχνικός το παραδέχθηκε εν μέρει στις δηλώσεις του μετά από το τέλος του αγώνα με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, στις οποίες δήλωσε άγνοια για το μέλλον του.

"Η διοίκηση βρίσκεται πάντα στα γραφεία. Ο(σ.σ. πρόεδρος Ερίκ) Τοχίρ και η (σ.σ. ιδιοκτήτρια εταιρία) Σούνινγκ δεν είναι εδώ αυτήν τη στιγμή και είναι δύσκολο για όλους και ειδικά για μένα, αλλά το μοναδικό πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά. Αισθάνομαι ακόμα την εμπιστοσύνη", αποκρίθηκε σε σχετική ερώτηση στις κάμερες του "Premium Sport".

Σε ερώτηση του "Sky Sport" λίγο αργότερα, όμως, πρόσθεσε: "Δεν γνωρίζω εάν θα είμαι εδώ την Τετάρτη (σ.σ. στην εμβόλιμη αγωνιστική κόντρα στην Τορίνο). Μπορώ μόνο να δουλέψω σκληρά".

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ

Με το τελευταίο σφύριγμα να μην έχει ακουστεί καλά καλά, στον ιταλικό Τύπο κυκλοφόρησαν τα πρώτα ονόματα υποψήφιων διαδόχων στη λίστα των κινέζων ιδιοκτητών.

Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν, ο Στέφανο Πιόλι και ο Αντρέα Μαντορλίνι αποτελούν τις πιο... υπηρεσιακές επιλογές ώστε να βγάλουν τη φετινή σεζόν, ενώ στα υπ' όψιν βρίσκοντα και ο Μαρσέλο Μπιέλσα, με τον τεχνικό της ομάδας το 2010-2011, Λεονάρντο.

Τέλος, ο Λοράν Μπλαν είναι κι αυτός μεταξύ των ελεύθερων τεχνικών που θα μπορούσαν να αναλάβουν την Ίντερ και διαθέτει και διετή προϋπηρεσία στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" ως παίκτης (1999-2001).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τρίτη σερί ήττα για την Ίντερ
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ