ΙΝΤΕΡ

Νέο συμβόλαιο σε Ναγκατόμο

Νέο συμβόλαιο σε Ναγκατόμο

"Νερατζούρο" τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα είναι ο Γιούτο Ναγκατόμο, ο οποίος έβαλε την Παρασκευή την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ίντερ.

Χέρι-χέρι μέχρι το 2019 θα βαδίζουν Ίντερ και Γιούτο Ναγκατόμο, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να ανακοινώνει επίσημα την Παρασκευή (8/4) την επέκταση της διάρκειας του συμβολαίου με τον Ιάπωνα άσο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2019.

Ο ακραίος μπακ-χαφ (καλύπτει με την ίδια ευχέρεια τόσο τη δεξιά όσο και την αριστερή πτέρυγα) θα κλείσει οκταετία στο "Meazza" σε περίπτωση που εξαντλήσει το συμβόλαιό του ενώ μέχρι στιγμής μετράει 172 συμμετοχές και 11 γκολ με την μπλε και μαύρη φανέλα.

"Αγαπώ την Ίντερ, εδώ αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον πρόεδρο, τον Μαντσίνι, το επιτελείο, τους συμπαίκτες και τους οπαδούς. Ονειρευόμουν πάντα να φορέσω αυτή τη φανέλα, είναι μεγάλη τιμή για μένα.

Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω, ήθελα να μείνω για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να πετύχουμε στους στόχους μας. Είμαι εδώ και πέντε χρόνια εδώ, όλοι μου συμπεριφέρονται όμορφα. Μου άρεσει πάρα πολύ η Ιταλία, στην Ίντερ είμαι ευτυχισμένος", δήλωσε στο κανάλι της Ίντερ μετά τη συμφωνία.

Σημειώνεται ότι με την Ίντερ ο Ναγκατόμο έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής έναν τίτλο, στους πρώτους του μήνες μάλιστα στο Μιλάνο, όταν οι Λομπαρδοί πανηγύρισαν το Coppa Italia (στον τελικό κόντρα στην Παλέρμο) τη σεζόν 2010-11.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ