ΙΝΤΕΡ

Νέο συμβόλαιο με ρήτρα 110.000.000 ευρώ για Ικάρντι

Νέο συμβόλαιο με ρήτρα 110.000.000 ευρώ για Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι συμφώνησε σε όλα με την Ίντερ για νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο μέχρι το 2021 στο οποίο έχει μπει ρήτρα σε περίπτωση που έρθει πρόταση από το εξωτερικό. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του χρυσού deal.

Η σχέση του Μάουρο Ικάρντι με την Ίντερ δοκιμάστηκε αυτό το καλοκαίρι (με τη σύζυγο και μάνατζέρ του παίκτη, Γουάντα Νάρα, να φτάνει μέχρι το... Λονδίνο για να διαπραγματευτεί με την Άρσεναλ) όμως όλα δείχνουν πως το φθινόπωρο οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν τους όρκους πίστης τους.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από την Ιταλία, η διοίκηση της Ίντερ αποφάσισε τελικά να ικανοποιήσει τα αιτήματα του παίκτη, προσφέροντας στον Αργεντινό στράικερ και αρχηγό των "νερατζούρι" νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές ύψους 4.500.000 ευρώ (μπορούν να φτάσουν τα 5 μαζί με μπόνους).

Νέο συμβόλαιο με ρήτρα 110.000.000 ευρώ για Ικάρντι

Το συμβόλαιο αυτό συνιστά φυσικά "επιτυχία" για τον παίκτη που βάσει του τωρινού συμβολαίου εισπράττει 3.200.000 ευρώ το χρόνο, ενώ η Ίντερ κατάφερε να πείσει τον παίκτη να μπει μία ρήτρα στο συμβόλαιο, βάσει της οποίας θα μπορεί μία ομάδα εκτός Ιταλίας να τον κάνει δικό της αν καταβάλλει το ποσό των 110.000.000 ευρώ.

Ο λόγος φυσικά που η ρήτρα αφορά μόνο ομάδες του εξωτερικού έχει να κάνει με την επιθυμία των Μιλανένων να αποφύγουν μία περίπτωση τύπου... Ιγκουαΐν, όπου η Γιουβέντους τίναξε τη μπάνκα στον αέρα παίρνοντας τον καλύτερο παίκτη της -άμεσης ανταγωνίστριάς της για τον τίτλο- Νάπολι.

"Αρχίζει μία νέα σεζόν, με νέους στόχους αλλα πάντα με την ίδια αγάπη εδώ και 3 χρόνια για αυτή τη φανέλα. Και για πάρα πολλά ακόμα...", ήταν το μήνυμα που ανήρτησε ο Ικάρντι το μεσημέρι της Κυριακής, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ